2013-05-13 23:50:34
Φωτογραφία για ΑΡΓΕΙ Η ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΜΙΤΣΕΛ...
Δεν θα πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον συνάντηση του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Μίτσελ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των ερυθρόλευκων και την επόμενη… μέρα.

Ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ βρέθηκε την Κυριακή (12/5) στο Λονδίνο, μαζί με τους Κώστα Καραπαπά, Κούλη Δουρέκα, Μπάλας Μέγιερι και Γιάννη Μανιάτη, όπου παρακολούθησαν το μεγάλο τελικό της μπασκετικής ομάδας του συλλόγου με την Ρεάλ Μαδρίτης και πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου.

Κατά την παραμονή του στην αγγλική πρωτεύουσα, μάλιστα, ο Μαρινάκης είχε την ευκαιρία να τα πει με οπαδούς του Θρύλου και να αφουγκραστεί το κλίμα που επικρατεί και πλέον είναι έτοιμος να προχωρήσει το πλάνο του για τη δυναμική ενίσχυση του ρόστερ.

Πάντως, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι των νταμπλούχων Ελλάδας, τα πρώτα νέα από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας θα προκύψουν τις πρώτες μέρες του Ιουνίου, όταν και θα συνεχιστεί πιο… δυναμικά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Τέλος, οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν την Τρίτη (14/5) στις προπονήσεις και θα λάβουν από τον Μίτσελ το πρόγραμμα των προπονήσεων μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά και των διακοπών και της προετοιμασίας του καλοκαιριού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ