2013-05-14 23:44:02
Φωτογραφία για ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ : ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...
Μπορεί οι Έφηβοι του Ολυμπιακού να ηττήθηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, αλλά ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Κοκολάκης, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πορεία που έκαναν όλη τη χρονιά αλλά και για την προσπάθειά τους στον τελικό: «Όταν πας σε έναν τελικό, όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Ήταν ένα παιχνίδι καλό και πλούσιο σε φάσεις. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες άξιζαν τη νίκη, κρίθηκε στις λεπτομέρειες ο τελικός. Αδρανήσαμε σε μία φάση και δεχτήκαμε το γκολ, αλλά πιστεύω ότι κι εμείς αξίζαμε να πάρουμε τον τίτλο.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους, αλλά όταν πας σε έναν τελικό τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ξέραμε τον ΠΑΟΚ και δεν τον αφήσαμε να κάνει το παιχνίδι του, αλλά στο τελευταίο εικοσάλεπτο είπαμε να ρισκάρουμε για να σημειώσουμε κάποιο γκολ και εκεί το δεχτήκαμε εμείς. Το άξιζε όμως και ο ΠΑΟΚ, γιατί είχε πολλές φάσεις όπως κι εμείς. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου για μέχρι εδώ που έφτασαν. Συγχαρητήρια όμως και στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου».


Παράλληλα, ο κόουτς των Πειραιωτών Γιώργος Κοκολάκης στάθηκε και στη δουλειά που γίνεται στην ακαδημία του Ολυμπιακού, σχολιάζοντας: «Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια τα δύο τελευταία χρόνια και έχουμε τη στήριξη από τον πρόεδρο και τον κύριο Παύλου. Φέραμε και έναν άνθρωπο από τη Γερμανία για να οργανωθούμε και έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά και αυτά τα αποτελέσματα θα φανούν και τα επόμενα δύο με τρία χρόνια.

Αλλά τα παιδιά έχουν αρχίσει να σκέφτονται επαγγελματικά και αν συνεχίσουν να δουλεύουν το ίδιο σκληρά πιστεύω ότι κάποια απ’ αυτά μπορούν να βρεθούν και στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ