2013-05-17 08:58:06
Φωτογραφία για Συλλαλητήριο εκπαιδευτικών στην Ξάνθη χωρίς… εκπαιδευτικούς!
Με τους “συμπαραστάτες” να ξεπερνούν τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης το συλλαλητήριο της ΕΛΜΕ Ξάνθης στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Μέλη του ΠΑΜΕ, της Πρωτοβουλίας Αντίστασης, του Συλλόγου Φοιτητών Ξάνθης, του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης αλλά και του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης δήλωσαν εμπράκτως τη στήριξή τους στους εκπαιδευτικούς της Ξάνθης, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην επιστράτευση των καθηγητών. Οι εκπαιδευτικοί που έδωσαν το παρών, δραματικά ελάχιστοι συγκριτικά με το σύνολο των εκπαιδευτικών της Ξάνθης που αγγίζουν τους 700, φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια ή βραχιόλια με τη λέξη επιστρατευμένος-επιστρατευμένη επάνω τους.

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα η ομάδα των διαδηλωτών, με αφετηρία της Κ. Πλατεία πραγματοποίησε μια ιδιαίτερη αισθητή πορεία μέσα στους δρόμους της πόλης, ακολουθώντας τη διαδρομή Ηρώων – 28ης Οκτωβρίου – Μιχαήλ Καραολή – Μπροκούμη – 28ης Οκτωβρίου και καταλήγοντας εκ νέου στην Κεντρική Πλατεία.


Υπενθυμίζεται πως η ΕΛΜΕ Ξάνθης πριν από μερικές ημέρες κατά τη διάρκεια Γενικής Συνέλευσης αποφάσισε να συνταχθεί με την πρόταση της ΟΛΜΕ για απεργία, παρά το γεγονός ότι λόγω της επιστράτευσης αυτή θα μπορεί να πραγματοποιηθεί. Μετά την αλλαγή ωστόσο της στάσης της ΟΛΜΕ, το πρωί της Πέμπτης, θα ακολουθήσει νέα Γενική Συνέλευση από πλευράς των εκπαιδευτικών της Ξάνθης ώστε να αποφασίσουν για τη στάση που αυτοί θα κρατήσουν στη συνέχεια.

http://www.thrakitoday.com/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ