2013-05-19 16:21:10
Φωτογραφία για ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ
Η σερβική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 104 οπαδών του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν, που ενεπλάκησαν σε επεισόδια πριν και μετά το ντέρμπι του Βελιγραδίου, όπως δήλωσε αστυνομική πηγή.

Οι 104 συλληφθέντες, στους οποίους, όπως αναφέρει το σχετικό τηλεγράφημα του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, συμπεριλαμβάνονται 20 Βόσνιοι, τέσσερις Ρώσοι και ένας Έλληνας, έλαβαν μέρος σε αρκετές συγκρούσεις που έλαβαν χώρα σε διάφορες περιοχές, κυρίως στα προάστια της σερβικής πρωτεύουσας. Επίσης, το λεωφορείο που μετέφερε τους ποδοσφαιριστές της Παρτιζάν στο γήπεδο έγινε... στόχος από πέτρες πριν από το παιχνίδι, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Στον αγωνιστικό τομέα, η -πρωτοπόρος της κατάταξης- Παρτιζάν νίκησε 1-0, χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζότζιτς στο 90ο λεπτό, και ουσιαστικά «αγκάλιασε» τον έκτο διαδοχικό τίτλο της, καθώς έχει πλέον προβάδισμα 5 βαθμών έναντι του Ερυθρού Αστέρα, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα έκαψαν αρκετά καθίσματα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ ο διαιτητής Μίλοραντ Μάζιτς διέκοψε τον αγώνα στις αρχές του β΄ ημιχρόνου μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα, καθώς υποστηρικτές και των δύο ομάδων είχαν ανάψει δεκάδες καπνογόνα, ενώ είχαν πετάξει και φωτοβολίδες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ