2012-04-04 09:56:01
Φωτογραφία για Στο κενό η ΑΕΚ
Αρκετά δυσοίωνο είναι το μέλλον της ΑΕΚ, αφού οι μέτοχοι της ΠΑΕ συνεχίζουν να είναι άφαντοι Αρχικά ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Νίκος Νοτιάς, έχει ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετά καιρό πως δεν πρόκειται να δώσει περαιτέρω χρήματα, μετά τις 300.000 ευρώ που έδωσε πριν από λίγες μέρες, την ίδια ώρα που και οι υπόλοιποι μέτοχοι μένουν αδρανείς.

Από την δική του πλευρά ο Πέτρος Παππάς, έχει δώσει και εκείνος ένα σημαντικό ποσό ενώ έχει δείξει και θέληση να βγει ο σύλλογος από το διοικητικό αδιέξοδο, όμως αν δεν μπει η Ένωση στο άρθρο 44 τότε θα υπάρχει τεράστια πρόβλημα.

Σε αυτή την περίπτωση (που δεν μπει η ΑΕΚ στο άρθρο 44) τότε θα χρέη της θα φτάσουν τα 108 εκατ. ευρώ, το οποίο όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δύσκολα θα καλυφθεί, την ίδια ώρα που Ανδρέας Δημητρέλος εξακολουθεί να ψάχνει κάποια λύση, δίχως ιδιαίτερα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ένωσης είχε μεταβεί τόσο στο Υπουργείο Οικονομικών, όσο και στηνΕφορία, όμως δεν κατάφερε να βρει κάποια βιώσιμη λύση, ενώ οι προσπάθειες για την αδειοδότηση συνεχίζονται πυρετωδώς.
sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ρώτα τον Αντώνη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ρώτα τον Αντώνη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ