2013-05-21 16:56:04
Φωτογραφία για Διέψευσε τη συνάντηση με Μπενίτεθ ο Ντε Λαουρέντις
Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, πρόεδρος της Νάπολι, δήλωσε πως δεν έχει συναντηθεί με τον Ράφα Μπενίτεθ, ενώ αποκάλυψε πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική της ανταλλαγής του Έντινσον Καβάνι με τον Έντιν Τζέκο.

Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες με ιταλικά ΜΜΕ να ισχυρίζονται πως η Νάπολι είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος αποχωρεί από την Τσέλσι.

Ωστόσο, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ξεκαθάρισε πως δεν είχε καμία συνάντηση με τον Ισπανό στο διάστημα παραμονής του στο Λονδίνο.

"Δεν πήγα στο Λονδίνο για να συναντήσω τον Μπενίτεθ. Πήγα για τις προετοιμασίες της ταινίας του Στιβ Τζομπς στην Ευρώπη. Έχω μιλήσει με πολλούς προπονητές τους τελευταίους μήνες επειδή ήξερα πως ο Ματσάρι θα έφευγε στο τέλος της χρονιάς.

Ποιον θα προσλάβω; Σίγουρα κάποιος που πληροί τις προδιαγραφές της Νάπολι. Πρέπει να καταλάβω ποιοι θα είναι με το μέρος μου στα επόμενα χρόνια".

Σε ερώτηση που του έγινε για την ανταλλαγή του Έντιν Τζέκο με τον Έντινσον Καβάνι είπε: "Ζήτησα από τον αθλητικό διευθυντή, Ρικάρντο Μπιγκόν, να μιλήσει με τη Σίτι για τον Καβάνι και να διαπραγματευτεί για τον Τζέκο".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ