2013-05-22 01:48:05
Φωτογραφία για Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ένας 53χρονος στο ΠΑΓΝΗ - Νέο εργατικό ατύχημα!
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας 53χρονος oικοδόμος, όταν έπεσε από νεοανεγειρόμενη οικοδομή, στην περιοχή... των Μεσαμπελιών. Άμεση η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση!

Το νέο αυτό τραγικό συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι. Ο 53χρονος - άγνωστο πως- βρέθηκε στο κενό, με οδυνηρές συνέπειες για τον ίδιο. Άμεσα στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και κλιμάκιο της Τεχνικής Επιθεώρησης Εργασίας, όπου ερεύνησαν το πως έπεσε ο οικοδόμος, αλλά και από που, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν έχασε την ισορροπία του από την ταράτσα ή την σκαλωσιά που είχε στηθεί.

Το βέβαιο - όπως αναφέρει στο CretePlus.gr ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου - είναι ότι δεν πληρούνταν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

"Δυστυχώς άλλο ένα εργατικό ατύχημα καταγράφεται στο Ηράκλειο. Θέλω να σημειώσω καταρχήν ότι η παρέμβαση της Τεχνικής Επιθεώρησης Εργασίας ήταν άμεση, με τα μέλη να επισκέπτονται στο νοσοκομείο και τον βαριά τραυματία. Ενώ θέλω να τονίσω για μια ακόμη φορά πως αν δεν λειτουργήσει επιτέλους ο μηχανισμός εκείνος που θα προστατεύσει τους εργαζόμενους, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να δουμε καλύτερες μέρες", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σωκράτης Βαρδάκης.

Επισημαίνεται ότι ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της υγείας του 53χρονου.
creteplus.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ