2013-05-22 18:22:38
Φωτογραφία για Δίνει τη ρήτρα των 18 εκ. για Αλκάνταρα η Γιουνάιτεντ
Έτοιμη να πληρώσει την ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του, ο μέσος της Μπαρτσελόνα, Τιάγκο Αλκάνταρα, φαίνεται να είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα, έχει μπει στο μάτι της Γιουνάιτεντ, ώστε να ενισχύσει την ομάδα στην μετά-Φέργκιουσον εποχή. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα έχει ρήτρα 18.000.000 ευρώ στο συμβόλαιό του και ήδη η Μάντσεστερ σκέφτεται σοβαρά να δώσει αυτό το ποσό.

To ποσό της ρήτρας του παίκτη θα μπορούσε να είναι πάρα πολύ υψηλότερο (90.000.000 ευρώ) λόγω ενός ειδικού όρου στο συμβόλαιό του, αλλά δεν αγωνίστηκε σε όσα παιχνίδια είχε αρχικά συμφωνηθεί, ώστε να μπει η ρήτρα αυτή.

Έτσι η Μάντσεστερ αν δώσει τα 18.000.000 ευρώ, δεν θα μπει σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα για τον παίκτη, παρά μόνο με τον ίδιο για το συμβόλαιό του.

Ο Αλκάνταρα, αυτή τη στιγμή παίρνει 1.800.000 ευρώ το χρόνο από την Μπάρτσα, συμβόλαιο το οποίο η Μάντσεστερ δεν έχει κανένα πρόβλημα να πληρώσει.

Ο Ισπανός στην Μπαρτσελόνα δεν είχε τις ευκαιρίες που θα ήθελε, και ίσως ψάξει το μέλλον του εκτός Βαρκελώνης. Οι άλλη επιλογή του Αλκάνταρα είναι ίσως η Μπάγερν του Πεπ Γκουαρντιόλα, η οποία κι αυτή καραδοκεί στην γωνία για τον παίκτη.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ