2013-05-25 08:55:04
Φωτογραφία για Μήνυμα ενός αγανακτισμένου Εθνοφύλακα...
Είμαι ένας από τους πολλούς αγανακτισμένους εθνοφύλακες. Από τον Ιανουάριο δεν έχουμε πάρει τα δεδουλευμένα μας, και ρωτώντας τους άμεσα προϊστάμενους μας για το τι μέλλει γενέσθαι, αντικρίζουμε από αδιαφορία εώς και εκνευρισμό και απαξίωση.

Η μικρή ενημέρωση που έχουμε είναι πως θα πληρωθούμε πιθανόν μετά τον Μάιο, αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο. Το θέμα όσο και να φαίνεται αστείο σε κάποιους για τους περισσότέρους από εμάς είναι καθαρά βιοποριστικό και περιμένουμε με αγωνία αυτά τα λιγοστά χρήματα για να ζήσουμε τις οικογένειες μας, αφού πλέων με αυτή την ανεργία πρόκειται για την κύρια εργασία μας.

Οι απάντησης του τύπου και μάλιστα από ανώτερο Αξιωματικό, είναι αστείες εως και παιδαριώδης, αφού δεν έγινε ουδέποτε κανονική πρόσληψη από 1η Ιανουαρίου και βασισθήκαμε στο λόγο των Διοικητών μας, οι οποίοι μας διαβεβαίωναν πως είναι θέμα χρόνου και πως δεν θα χάσουμε τίποτε, με αποτέλεσμα αν κάποιος από εμάς σηκωθεί και φύγει αυτή τη στιγμή, να χάσει τα δεδουλευμένα πέντε μηνών.

Δεν ζητάμε τίποτε παραπάνω από αυτά που δικαιούμαστε ούτε ποτέ έγινε λόγος γι’ αυτά που μας βάζουν να υπογράψουμε, ότι δηλαδή δεν δικαιούμαστε ασφάλεια, ένσημα, δώρα κτλ, όμως όπως προείπα, είμαστε οικογενειάρχες και περιμένουμε από αυτά να ζήσουμε τα παιδιά μας.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ