2013-05-26 12:08:00
Φωτογραφία για Συνάντηση με Ρούνεϊ θα έχει ο Μόγιες
Συζήτηση με τον Ντέιβιντ Μόγιες αναμένεται να έχει εντός των επόμενων ημερών ο Γουέιν Ρούνεϊ αναφορικά με το μέλλον του Άγγλου επιθετικού. Παραμονή του 27χρονου στην ομάδα θέλει ο 50χρονος τεχνικός.

Διάδοχος του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και επίσημα είναι εδώ και λίγες μέρες ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος εξ αρχής καλείται να λύσει ένα σημαντικό ζήτημα, αυτό του Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Άγγλος επιθετικός έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί να αποχωρήσει από τους "κόκκινους διαβόλους", κάτι που επιβεβαίωσε και ο Φέργκι, και οι φήμες περί επικείμενης πρότασης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι πολλές.

Ωστόσο, ο Μόγιες θα ήθελε να κρατήσει τον 27χρονο στο "Ολντ Τράφορντ" και γι' αυτό σκοπεύει να του μιλήσει το συντομότερο δυνατό. Σε λίγες μέρες θα φύγει για διακοπές με την οικογένειά του, ενώ και ο Ρούνεϊ έχει υποχρεώσεις με την εθνική Αγγλίας. Έτσι ο πρώην τεχνικός της Έβερτον επιθυμεί να επισπευσθούν οι διαδικασίες.

Το κυριότερο πρόβλημα του του Ρούνεϊ ήταν οι σχέσεις του με τον Φέργκιουσον, οι οποίες βρίσκονταν σε οριακό σημείο τους τελευταίους μήνες. Ο Μόγιες ήταν ο άνθρωπος που τον ανέδειξε και παρά τις κόντρες που είχαν πριν λίγα χρόνια, όταν εκδόθηκε η αυτοβιογραφία του Ρούνεϊ, ευελπιστεί πως θα μπορέσει να πείσει τον Άγγλο προκειμένου εκείνος να παραμείνει στη Γιουνάιτεντ.

Πηγή:sport24.gρ
sfirixtranews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ