2013-05-26 14:05:11
Φωτογραφία για Εδώ (και) οι καλλύτεροι σερβιτόροι!
Κρατώντας έναν δίσκο γεμάτο ποτήρια και ένα μπουκάλι ποτού, σερβιτόροι από όλη την Ελλάδα και ευρωπαϊκές χώρες έκαναν το πρωί της Κυριακής ένα... σέρβις - αγώνα δρόμου.

Ο αγώνας ξεκίνησε από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός και μέσω των οδών Λυσικράτους, Λυσίου, Φιλελλήνων και λεωφόρου Αμαλίας κατέληξε στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όπου βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτοι και με τις λιγότερες απώλειες.

«Στόχος του διαγωνισμού "σερβιτόροι με τον δίσκο στο χέρι", που γίνεται φέτος για δεύτερη χρονιά, είναι η προβολή της εξυπηρέτησης και της φιλοξενίας του ελληνικού πολιτισμού» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπεύθυνος της διοργάνωσης, Αντώνης Ράλλης.

«Στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους» είπε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μαρτζάκης, πρόεδρος του -συνδιοργανωτή της εκδήλωσης- Συλλόγου Καταστηματαρχών Πλάκας, Ανδρέας Μαρτζάκης.

«Δείχνουμε ότι η κρίση δεν μας πτοεί και μπορούμε πάντοτε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον κόσμο αρκεί και η πολιτεία να μας βοηθήσει κρατήσουμε χαμηλά τις τιμές μειώνοντας το ΦΠΑ στην εστίαση» πρόσθεσε.

*με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ