2013-05-26 20:20:05
Φωτογραφία για ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΧΕΤΑΦΕ - ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ Ο ΜΙΤΣΕΛ...
Ο Μίτσελ θα δει απόψε το Χετάφε-Ράγιο Βαγιεκάνο και φυσικά τα... σενάρια "φουντώνουν" σχετικά με το ποιους ακριβώς θέλει να τσεκάρει ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός τεχνικός που συνεχίζει να δουλεύει πυρετωδώς για την... επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό έχει στον προγραμματισμό του, σύμφωνα με το "gazzetta.gr", να δει το κυριακάτικο ματς της Χετάφε με την Ράγιο Βαγιεκάνο. Από τους γηπεδούχους του αγώνα αυτού τον Μίτσελ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τον ενδιαφέρουν ο γκολκίπερ Μιγκέλ Άνχελ Μόγια, ο μεσοεπιθετικός Χάιμε Γκαβιλάν, ο φορ Αντριάν Κολούνγκα και οι χαφ Πέδρο Λεόν και Ντιέγκο Κάστρο.

Από την Ράγιο Βαγιεκάνο του αρέσουν ο τερματοφύλακας Ρούμπεν, ο περιφερειακός επιθετικός Πίτι και ο μεσοεπιθετικός Ρομπέρτο Τρασόρας. Εξ αυτών σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ισπανών βασικοί θα είναι οι Μόγια, Ρούμπεν, Πίτι, Τρασόρας, Κάστρο και Λεόν. Έτσι θα μπορέσει να τους δει εν δράσει στην αναμέτρηση της 37ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές ο Πίτι θα φύγει από την Ράγιο ενώ το μέλλον του Λεόν στην Χετάφε είναι τουλάχιστον εξαιρετικά αβέβαιο. Φυσικά ο Μίτσελ κοιτάζει και πολλά άλλα ονόματα από την ισπανική αγορά και σε διάφορες θέσεις ενώ θα επιδιώξει στο προσεχές διάστημα να δει και άλλα ματς στην χώρα του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ούτε στα όνειρα του!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ούτε στα όνειρα του!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ