2013-05-27 12:53:49
Φωτογραφία για Αβεβαιότητα για Χατζηνικολάου στον Ηρακλή
Για τρίτη φορά από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή το κλίμα σε βάρος του Γιάννη Χατζηνικολάου είναι βαρύ. Ανοιχτή η παραμονή του στα πλέι οφ της Football League.

Αν όχι σήμερα το αργότερο μέχρι αύριο πρόκειται να ξεκαθαρίσει το αν ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου του Ηρακλή και στα πλέι οφ της Football League.

Κι αυτό για τρίτη φορά από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή το κλίμα σε βάρος του είναι βαρύ από τους φιλάθλους της ομάδας με την διοίκηση να καλείται να αποφασίσει… χθες.

Οι φίλαθλοι του Ηρακλή θεωρούνε ότι ο Χατζηνικολάου θα πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα μετά την απώλεια της απευθείας ανόδου της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην Super League μετά από την χθεσινή εντός έδρας ήττα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο από τον Παναιτωλικό.

Μία ήττα που αποδείχθηκε καταδικαστική καθώς σε περίπτωση νίκης ο Ηρακλής θα τερμάτιζε στην 2η θέση της βαθμολογίας της Football League αφού στην Μυτιλήνη δεν υπήρξε νικητής μεταξύ της ΑΕΛ Καλλονής και του Ολυμπιακού Βόλου.


Στις τάξεις της διοίκησης του Ηρακλή μέχρι την στιγμή αυτή δεν έχει παρθεί καμία απόφαση παρά την πίεση του χρόνου δεδομένου ότι το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ της Football League μετά την αυριανή κλήρωση θα ξεκινήσει το Σάββατο.

Η κατάσταση για τον Χατζηνικολάου και η ανατροπή του κλίματος ευφορίας που είχε διαμορφωθεί μέχρι την νίκη επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ανατράπηκε στις τελευταίες δύο αγωνιστικές.

Στις δύο ήττες που γνώρισε ο Ηρακλής στα δύο ντέρμπι των ισάριθμων τελευταίων αγωνιστικών. Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο από τον Ολυμπιακό Βόλου με 1-0 και χθες στο Καυτανζόγλειο Στάδιο από τον Παναιτωλικό. Στους δύο εναπομείναντες τελικούς του για την άνοδό του στην Super League και συνάμα επιστροφή του σε αυτήν μετά από δύο χρόνια.

Δύο εμφανίσεις που προκάλεσαν και πολλά ερωτηματικά. Όπως γιατί και στα δύο παιχνίδια να αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ και όχι στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Βαγγελόπουλο ο Νατσούρας ή γιατί ο Κιρόφσκι να αγωνιστεί και να μην προφυλαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να αντικρίσει κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου την τέταρτη κίτρινή του κάρτα με αποτέλεσμα ο Σκοπιανός επιθετικός του Ηρακλή να απουσιάσει αναγκαστικά στον χθεσινό τελικό με τον Παναιτωλικό. Μία απουσία που ήταν εμφανής.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι τι θα γίνει σήμερα στην πιο κρίσιμη ίσως μέρα του Ηρακλή στην φετινή αγωνιστική περίοδο όσον αφορά το μέλλον του Χατζηνικολάου. Αν θα μείνει στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή ή αν θα αποτελέσει παρελθόν είτε μέσω παραίτησης είτε μέσω λύσης κοινής συναινέσει του συμβολαίου του.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες από χθες το βράδυ έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ο Χατζηνικολάου τις τελευταίες ημέρες είχε επαφές με την ομάδα που επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του την επόμενη αγωνιστική περίοδο που είναι ο Άρης.

Κάτι που είχε συμβεί και στις 7 Μαρτίου όταν και είχε συζητήσει με την πρώην πλέον διοίκηση της ΠΑΕ Άρης πριν αναλάβει ο Σούλης Παπαδόπουλος στην δεύτερη φορά που είχε βρεθεί προ της εξόδου του από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή. Κι όσο για την πρώτη φορά όπου το κλίμα είχε γίνει βαρύ εις βάρος του ήταν στις 11 Φεβρουαρίου μετά από την ήττα στην 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 3-0.

Πλέον σήμερα 27 Μαΐου στην περίπτωση που ο Χατζηνικολάου αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή τότε οι πρώτες επιλογές της διοίκησής του είναι ο πρώτος τεχνικός της φετινής αγωνιστικής περιόδου Γιώργος Στράντζαλης ή ο Σούλης Παπαδόπουλος όπως ίσχυε και στις 8 Μαρτίου.

Επί του παρόντος το τι μέλλει στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει αν όχι μέχρι το βράδυ σίγουρα μέχρι αύριο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ