2013-05-27 13:50:37
Φωτογραφία για Ποιους είδε ο Παναγιωτόπουλος στη Ρωσία
Σημαντικές επαφές με την ηγεσία της Ρωσικής Εκκλησίας είχε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη Μόσχα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Μόσχας και πάσης Ρωσίας κ.κ. Κύριλλο και συμμετείχε στην μεγάλη εκδήλωση που έγινε στον Ιερό Ναό του Σωτήρος για τα «Ονομαστήρεια» του προκαθημένου της Ρωσικής Εκκλησίας.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε επίσης και αντάλλαξε απόψεις με τον αρμόδιο για θέματα διεθνών σχέσεων της Ρωσικής Εκκλησίας, Μητροπολίτη Ιλαρίωνα Αλφέγιεφ.

Εξάλλου Στο περιθώριο της Διάσκεψης για την «Ασφάλεια στην Ευρώπη», που έγινε στη Μόσχα, ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί σε διμερές επίπεδο με ορισμένους από τους Υπουργούς που έλαβαν μέρος στη Διάσκεψη αυτή. Μεταξύ των άλλων συναντήθηκε με:  τον Γάλλο Υπουργό Άμυνας  Ζαν Υβ Λε Ντριάν, τον Υπουργό Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν  Σαφάρ Αμπίεφ, τον Υπουργό Άμυνας της Δημοκρατίας της Αρμενίας  Σεϊράν Οχανιάν, τον Υπουργό Άμυνας της Μολδαβίας Βιταλί Μαρινούτα, τον Υπουργό Άμυνας της Κύπρου Φώτη Φωτίου.

Ακόμη ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε και αντάλλαξε απόψεις με τον Αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας Στρατηγό Βαλέρι Γκερασίμωφ.

 http://www.enikos.gr/politics/147323,Poioys_eide_o_Panagiwtopoylos_sth_Rwsia.html
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ