2013-05-27 20:32:09
Φωτογραφία για H Ελένη Λουκά απαγόρευσε στον Τσαλίκη να λέει το Απαγορευμένο λόγω στίχου!
Χθες η Ελένη Λουκά έκανε ντου στον Γιώργο Τσαλίκη! Ο τραγουδιστής μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την εισβολή της Λουκά στο μαγαζί και τι απαίτησε!

Μετά τους «Δαίμονες», η θεοσεβούμενη «χτύπησε» στο Caramela!

«Χθες είχαμε μία ευλογημένη βραδιά. Ευλόγησε η Ελένη Λουκά» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής. Και συνέχισε: «Ήρθε εκεί... με ένα τσαντάκι γεμάτο εικονίτσες και μπήκε μέσα στο Caramela! Δεν την περιμέναμε και έσκασε μύτη. Ο κόσμος άρχισε να την χειροκροτεί και φυσικά ανέβηκε επί σκηνής, όπου... έστειλε ένα δικό της μήνυμα και μετά είχαμε το θέμα αν πρέπει να πω το «Απαγορευμένο» και τις γνωστές αντιδράσεις εκεί... Με ρώτησε αν έχω εξομολογηθεί κ.τ.λ και ότι είναι πολύ χυδαίο να το λέω στο μαγαζί και ζήτησε από τη διεύθυνση του μαγαζιού να σταματήσω να λέω το τραγούδι αυτό στο μαγαζί».

Ενώ στη συνέχεια η κυρία Λουκά, όπως είπε ο τραγουδιστής στο σταθμό «Κλικ fm» της Κύπρου και στους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Τάσο Θεοδώρου και Τάσο Σταυρίδη στην εκπομπή Brekfast Show: «Πρέπει να κανονίσουμε να βγω στη Ναταλία Γερμανού στο Μες στην Καλή χαρά γιατί θα φύγω για ιεραποστολή» και τόνισε ο Γιώργος Τσαλίκης πως «Δε λέει κάτι κακό»!

Οι φωτογραφίες είναι από το instagram του Chris Δελιλάμπρου, ο οποίος εχθές το βράδυ διασκέδαζε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης και έγινε μάρτυρας της εφόδου της Ελένης Λουκά.

Πηγή: gossip-tv
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ