2013-05-29 16:42:03
Φωτογραφία για Στα «τσιεκκούθκια» ο Σιαρλή, χωρίς να έχει ιδέα!
Μπλεγμένος στο περιβόητο Ταμείο Αλληλεγγύης του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος μοίραζε «πέρα-δώθε» «τσιεκκούθκια» παραμονές των προεδρικών εκλογών, βρέθηκε ο Βάσος Σιαρλή χωρίς καν να έχει ιδέα για την ύπαρξή του.

Ο άλλοτε υπουργός Οικονομικών του κ. Χριστόφια θα κληθεί ενώπιον της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής για να λογοδοτήσει για τον τρόπο διαχείρισης αυτού του Ταμείου, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει ότι ήταν μέλος της Διοικούσας Επιτροπής.

Ο κ. Σιαρλή το πληροφορήθηκε μόλις χθες όταν καλέστηκε να σχολιάσει τους λόγους που όλα τα χρήματα του Ταμείου -σύνολο €541.985- που συσσωρεύονταν από το 2008, διατέθηκαν σε δυσπραγούντες τους τελευταίους δυο μήνες πριν την εκπνοή της θητείας του κ. Χριστόφια και ενώ η προεκλογική περίοδος βρισκόταν στην κορύφωσή της.

Η δήλωση Σιαρλή είναι αρκούντως ενδεικτική: «Ουδέποτε γνώριζα, ουδέποτε μού είπαν ότι συμμετέχω σε ένα τέτοιο Ταμείο».

Αυτό λοιπόν που συνάγεται από τις δηλώσεις Σιαρλή είναι ότι, το Ταμείο διαχειριζόταν αποκλειστικά ο κ. Χριστόφιας με τους στενούς του συνεργάτες στο Προεδρικό, με τη Διοικούσα Επιτροπή να αποτελεί απλώς ένα διακοσμητικό στοιχείο.

alithia.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ