2013-05-31 14:02:21
Φωτογραφία για Προσφορά 30 εκ. και Τόρες της Τσέλσι για Καβάνι!
Η Τσέλσι μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση του Έντινσον Καβάνι, προσφέροντας στη Νάπολι 30 εκ.ευρώ συν τον Φερνάντο Τόρες! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ήταν αναμενόμενο πως ο Έντινσον Καβάνι θα αποτελούσε αυτό το καλοκαίρι "μήλον της Έριδος" για μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και οι μέχρι τώρα κινήσεις το αποδεικνύουν περίτρανα.

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία φέρεται να προσφέρει "ρευστό" και μπόνους τον Έντιν Ντζέκο για τον σούπερ σταρ της Νάπολι, στο παιχνίδι της απόκτησής του μπαίνει όπως όλα δείχνουν και η Τσέλσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ιταλικά ΜΜΕ, η νέα ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο προσφέρει στο πιάτο των "παρτενοπέι" το εντυπωσιακό ποσό των 30.00.000 ευρώ, με την προσφορά  να γίνεται όμως ακόμα πιο δελεαστική από τη στιγμή που συμπεριλαμβάνεται σε αυτή και ο Φερνάντο Τόρες!

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως η Νάπολι προτιμάει μόνο χρήματα για τον Ουρουγουανό μπόμπερ, ζητώντας ουσιαστικά την κάλυψη της ρήτρας του συμβολαίου του που έχει τοποθετηθεί στα 63.000.000 ευρώ.


Επιπλέον, το υψηλό ετήσιο κασέ του Φερνάντο Τόρες (10 εκ.ευρώ) προβληματίζει τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με την Τσέλσι να έχει σε αυτή την περίπτωση το εναλλακτικό πλάνο της παραχώρησης ενός εκ των Νταβίντ Λουίζ και Ραμίρες (4,5 εκ.ευρώ το ετήσιο κασέ τους).

Πέρα πάντως από τις δύο ομάδες της Premier League που έσυραν πρώτες το χορό, κίνηση για τον "Ματαντόρ" αναμένεται να κάνει και η Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία μάλιστα φέρεται να προτιμά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ("παιδικό μου όνειρο ήταν να παίξω σε μία εκ των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ", δήλωσε σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του).

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ