2013-05-31 14:00:51
Φωτογραφία για Θέλει Παπαδόπουλο στην ΑΕΚ ο Μελισσανίδης
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές-κράχτες που επιθυμεί να φέρει στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Έγινε η πρώτη επαφή με τον διεθνή επιθετικό, ποιοι είναι οι ενδοιασμοί του και γιατί του αρέσει η προοπτική. Το συμβόλαιο που θα κάνει τη διαφορά.

Στα 32 χρόνια του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος γνωρίζει ότι πλέον δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί ξανά σε μεγάλη ελληνική ομάδα της Σούπερ Λίγκας αφού στον Παναθηναϊκό που κάποτε αγωνίστηκε δεν εξετάζουν την περίπτωσή του, ενώ σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στοχεύουν σε νεότερους, διεθνώς αναγνωρισμένους και πιο εξελίξιμους επιθετικούς.

Η μοναδική περίπτωση να συμβεί αυτό μπορεί να προκύψει μέσα από το ενδιαφέρον της ΑΕΚ η οποία όμως θα αγωνίζεται πλέον στη Γ' Εθνική, γεγονός το οποίο "τρομάζει" πολλούς ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά, η επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να γίνει μία προσπάθεια ώστε να αποκτηθούν τουλάχιστον τρεις παίκτες που θα ξεχωρίζουν.


Όπως έχετε διαβάσει,ο Τίγρης είναι διατεθειμένος να πληρώσει τρία καλά συμβόλαια ώστε να προστεθεί στο κιτρινόμαυρο ρόστερ τουλάχιστον ένας ποδοσφαιριστής καταξιωμένος σε κάθε μία από τις τρεις γραμμές της ομάδας (άμυνα, κέντρο, επίθεση).

Αν λοιπόν το συμβόλαιο που θα προσφερθεί στον Παπαδόπουλο θα είναι αυτό που θα μπορούσε να βρει σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας, ενδεχομένως και καλύτερο, τότε ο εξαιρετικός αυτός επιθετικός που πραγματοποίησε εφέτος μία εντυπωσιακή επιστροφή στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, είναι πολύ πιθανό να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ