2013-06-02 17:44:27
Φωτογραφία για ΠΗΓΕ ΠΑΟΚ Ο ΠΟΤΟΤΣΝΙΚ ΠΟΥ... «ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
Την απόκτηση του Γιέρνι Ποτότσνικ για την επόμενη σεζόν ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο 32χρονος Σλοβένος ακραίος δήλωσε χαρούμενος για τη μεταγραφή του και ως στόχο του ΠΑΟΚ έθεσε τη συμμετοχή της ομάδας σε όλους του τελικούς.

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Γιέρνι Ποτότσνικ δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Μετά από δύο καλές χρονιές με τον Παμβοχαικο και τον Ολυμπιακό ήθελα να μείνω στην Ελλάδα. Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι πολύ υψηλό και πάντα στην Ελλάδα νιώθω ευπρόσδεκτος. Η ζωή στην Ελλάδα είναι πολύ καλή για έναν αθλητή και αυτό προσθέτει ακόμα ένα κίνητρο. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ καλό σωματείο με υψηλούς στόχους. Επίσης έμαθα ότι Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ όμορφη πόλη και χαίρομαι που θα συνεχίσω εκεί την καριέρα μου».


Για την εξαιρετική χρονιά που είχε με τον Παμβοχαϊκό, την κατάκτηση των τίτλων με τον Ολυμπιακό αλλά και για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά του ο Ποτότνικ τόνισε: «Πράγματι είχα μια πολύ καλή χρονιά με τον Παμβοχαικό. πρόπερσι η οποία με βοήθησε να πάω με τον Ολυμπιακό. Χαίρομαι που κατακτήσαμε όλους τους τίτλους. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά. Στον Ολυμπιακό οι παίκτες στη θέση που αγωνιζόμουνα εγώ ήταν περισσότεροι και έτσι ο χρόνος ήταν μοιρασμένος. Έπαιξα στα τελικά και βοήθησα όσο μπορούσα την ομάδα. Είμαι έτοιμος να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ και να τον βοηθήσω όσο μπορώ να πετύχει τους στόχους του».

Όσο για τους στόχους του ΠΑΟΚ στο νέο πρωτάθλημα ο Ποτότσνικ τόνισε: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε για στόχους πριν ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας. Σίγουρα όμως θα έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα με στόχο τη συμμετοχή μας σε όλους τους τελικούς».

Πέρυσι ο Ποτότσνικ στον Ολυμπιακό είχε προπονητή τον Δημήτρη Καζάζη φέτος στον ΠΑΟΚ θα έχει τον αδελφό του Στέλιο... «Πράγματι πέρυσι συνεργάστηκα άψογα με τον Δημήτρη Καζάζη. Σίγουρα και ο αδελφός του θα είναι εξίσου καλός προπονητής και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του».

Τέλος για το τι γνωρίζει για τη νέα του ομάδα ο Ποτότσνικ τόνισε: «Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα και τα χρώματα του είναι το άσπρο και μαύρο. Έκτός από το βόλεϊ έχει εξίσου καλές ομάδες και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ