2013-06-03 12:10:04
Φωτογραφία για Ένας ανώνυμος θάνατος στο Κερατσίνι
Θλίψη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας συνάνθρωπός μας που είχε μείνει άστεγος και ζούσε σε οικοδομή εδώ και μήνες, άφησε την τελευταία του πνοή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε οικοδομή στην οδό Δήμητρας στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, οι αρχές εικάζουν ότι τα πιθανότερα αίτια θανάτου είναι παθολογικής φύσεως αν και τα ακριβή αίτια μένουν να διασαφηνιστούν. Οι περίοικοι είπαν στην Αστυνομία ότι ο συγκεκριμένος άντρας χρησιμοποιούσε την μάντρα ως κατάλυμα από τον περασμένο Αύγουστο.

Ο αντιδήμαρχος Κερατσινίου Ν. Οικονομάκης δήλωσε: "Ο δήμαρχος καθώς και η δημοτική αρχή εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον παγερό ανώνυμο θάνατο του άστεγου συνανθρώπου μας. Προσωπικά νοιώθω οδύνη γι' αυτήν την απώλεια".

"Το γεγονός ότι συνάνθρωποί μας έχουν φθάσει σε αυτό το σημείο εξαθλίωσης, είναι θέμα σοβαρό και μας αφορά όλους. Εμείς ως Δήμος θα εντείνουμε τις προσπάθειες μας για να βοηθήσουμε ανθρώπους που καταντούν άστεγοι εξ αιτίας της οικονομικής ανέχειας. Ο καθένας μας όπως μπορεί και δύναται, ας βοηθήσει την προσπάθειά μας" πρόσθεσε.
nooz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ