2013-06-03 13:44:02
Φωτογραφία για Oι λεπτομέρειες από την απολογία του 23χρονου Πακιστανού για το φρικτό έγκλημα στο Αλιβέρι
Σοκ έχει προκαλέσει στην Εύβοια η αποκάλυψη του διπλού φονικού από τον 23χρονο Πακιστανό κηπουρό. Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ανατριχιαστικές... Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες των αξιωματικών της ασφάλειας στράφηκαν στον 23χρονο Πακιστανό που εργαζόταν για το γυναικολόγο και τη σύζυγό του, στη βίλα του Αλιβερίου.

«Τους σκότωσα γιατί μου χρωστούσαν. Έλιωσα με μια πέτρα το κεφάλι της γυναίκας και κάρφωσα ένα ξύλινο κοντάρι στο λαιμό του γιατρού...» είναι μερικά από τα λόγια που ψέλλισε στους άνδρες της Ασφάλειας ο 23χρονος αλλοδαπός με απόλυτη κυνικότητα που σόκαρε ακόμα και τους πιο έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ.

«Μου είχαν δώσει λιγότερα από αυτά που συμφωνήσαμε» είπε στους αστυνομικούς και στη συνέχεια περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το αποτρόπαιο έγκλημα στο οποίο προέβη.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. ο νεαρός φέρεται να δολοφόνησε το ζευγάρι και να άρπαξε από το σπίτι λίγα χρήματα (120 ευρώ), πιστωτικές κάρτες αλλά και κάρτες ανάληψης μετρητών.


Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. «Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Νέα Λάμψακο Χαλκίδας, ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ληστείας και παράβασης της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Επιπλέον για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν ακόμη έξι ομοεθνείς του, ηλικίας 39, 33, 31, 29, 27, και 26 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθαλψη του 23χρονου, ενώ ο 27χρονος κατηγορείται επίσης και για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, κατάφεραν με συστηματική και μεθοδική έρευνα - στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκε κατάλληλη συλλογή, αξιοποίηση και διασταύρωση στοιχείων και ενδείξεων - να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία ταυτότητας του νεαρού αλλοδαπού δράστη της διπλής ανθρωποκτονίας.

Αναλυτικότερα, προχθές πρωινές ώρες ο 23χρονος μετέβη στην οικία του ζευγαριού, όπου περιστασιακά εκτελούσε κηπουρικές εργασίες. Στη συνέχεια, έχοντας ως σκοπό να αποκομίσει ικανό χρηματικό ποσό που πίστευε ότι τα θύματα κατέχουν στην οικία τους, προκάλεσε αρχικά τον θανάσιμο τραυματισμό της 54χρονης, την οποία χτύπησε στο κεφάλι με τσιμεντόπλακα που απέσπασε από την αυλή της οικίας.

Ακολούθως εισήλθε στο εσωτερικό της οικίας, την ώρα που ο 56χρονος σύζυγός της αναπαυόταν και χρησιμοποιώντας αρχικά μία πτυσσόμενη διχαλωτή ράβδο, κατάφερε επανειλημμένα χτυπήματα στο λαιμό του θύματος, ενώ στη συνέχεια προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του με στραγγαλισμό και συγκεκριμένα με βρόγχο που σχημάτισε χρησιμοποιώντας λεπτό κορδόνι.

Όπως προέκυψε τον 23χρονο, ο οποίος φεύγοντας ασφάλισε την οικία του ζευγαριού παίρνοντας μαζί του τα κλειδιά, μετέφεραν πέντε από τους συλληφθέντες ομοεθνείς του με Ι.Χ. Ε. αυτοκίνητο σε οικία στην Νέα Λάμψακο Χαλκίδας, την οποία είχε μισθωμένη ο 29χρονος συλληφθείς.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν στην κατοχή του 23χρονου και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ, τέσσερις κάρτες τραπεζών (μία πιστωτική, μία χρεωστική και δύο αναλήψεως μετρητών) και δύο (2) κινητά τηλέφωνα, τα οποία αφαίρεσε από την οικία του ζευγαριού.

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα και τα υποδήματα που φορούσε ο δράστης κατά την διάπραξη της διπλής ανθρωποκτονίας.

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος, όπως ομολόγησε, σκόπευε μετά τη διάπραξη της διπλής ανθρωποκτονίας, να παραμείνει για κάποιες ημέρες κρυμμένος στην οικία στην Νέα Λάμψακο και μετά θα επεδίωκε να αποχωρήσει από τη χώρα με προορισμό το Πακιστάν, αφού είχε είδη ενταχθεί στο πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης του Διεθνούς Οργανισμού Μεταναστεύσεως.

Υπενθυμίζεται ότι δράστης επισκέφτηκε το ζευγάρι με το πρόσχημα ότι ήθελε να πάρει τα πράγματά του. Η γυναίκα του γιατρού του άνοιξε την πόρτα ανυποψίαστη χωρίς να γνωρίζει τις διαθέσεις του δράστη και το τι θα ακολουθούσε. «Πήγα σπίτι για να λύσουμε την οικονομική διαφορά που είχαμε. Όταν πάλι μου αρνήθηκαν, επιτέθηκα και προσπάθησα να πνίξω το γιατρό. Αυτός όμως αντιστάθηκε...Άρπαξα ένα ξύλινο κοντάρι και το κάρφωσα στο λαιμό του. Τη γυναίκα τη χτύπησα πολλές φορές στο κεφάλι με μια πέτρα» ήταν τα λόγια του δράστη κατά τη διάρκεια της απολογίας του.
  Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ