2013-06-03 14:15:04
Φωτογραφία για Ρέμος: «Δουλεύω για να μην πάω φυλακή, λόγω του Ηρακλή»
Στην περίοδο που διετέλεσε πρόεδρος του Ηρακλή αναφέρθηκε ο Αντώνης Ρέμος. «Όταν ακούς την καρδιά σου και έχει άγχος να μην πέσει κατηγορία η ομάδα, να πληρώσεις τους παίκτες, να κάνεις μεταγραφές, φεύγουν τα χρήματα χωρίς να καταλάβεις», τόνισε ο λαϊκός τραγουδιστής. Ο 43χρονος καλλιτέχνης υπογράμμισε πως τώρα δουλεύει μόνο και μόνο για να μην μπει στη φυλακή, εξαιτίας της μεγάλης του αγάπης.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος στο περιοδικό «Big Fish» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»

Δεν έχεις βγάλει χρήματα από τη δουλειά σου;

«Έβγαλα πάρα πολλά χρήματα, αλλά τα έχω χάσει όλα. Πλέον, αναγκάζομαι να δουλεύω μόνο και μόνο για να μη πάω φυλακή. Και τα λέω τόσο ξεκάθαρα και τόσο απλά. Αυτή είναι η αλήθεια και δε ντρέπομαι να την πω».

Λόγω Ηρακλή; Θεωρούσα ότι κάτι είχες κρατήσει στην άκρη «Ναι, με τον Ηρακλή. Για τι άλλο; Οι γυναίκες δεν μπορείτε να καταλάβετε αυτό που ζούμε οι άντρες. Και πόσο αυτοκαταστροφικοί μπορούμε να γίνουμε. Δεν έχει να κάνει με το αν είσαι έξυπνος. Όταν ακούς την καρδιά σου και έχει άγχος να μην πέσει κατηγορία η ομάδα, να πληρώσεις τους παίκτες, να κάνεις μεταγραφές, φεύγουν τα χρήματα χωρίς να καταλάβεις».


Κατά καιρούς όσοι έχουν ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και έχουν φύγει από την ενεργό δράση λένε ότι οι οπαδοί είναι αχάριστοι. Ισχύει;

«Αν θέλεις να ζήσεις τη μεγαλύτερη γεύση αχαριστίας, μπες στο ποδόσφαιρο. Είναι δραματική η κατάσταση του ποδοσφαίρου. Μακριά»! 
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ