2013-06-12 06:25:11
Φωτογραφία για Η σιωπή των 165 εκατομμυρίων στην Βουλή - Ετοιμάζουν ερώτηση για τις περικοπές!
Στην Βουλή έρχεται το θέμα που αποκάλυψε το Onalert.gr σχετικά με την απαίτηση του οικονομικού επιτελείου να μειωθεί κατά 165 εκατομμύρια ευρώ κι όχι 88 όπως προβλεπόταν από το μεσοπρόθεσμο το κονδύλι για την μισθοδοσία των στρατιωτικών μέσα στο 2014. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει ερώτηση στην Βουλή υποχρεώνοντας έτσι την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ να δώσει μια σαφή απάντηση για το θέμα.

Η σιωπή της βέβαια από την Κυριακή μέχρι και σήμερα αποτελεί επιβεβαίωση της είδησης ,την οποία βέβαια γνωρίζουν πολύ καλά στο ΥΠΕΘΑ αλλά και στο υπουργείο Οικονομικών ότι δεν μπορούν να την διαψεύσουν!

Τι προσπαθούν να κάνουν κερδίζοντας χρόνο; Να εμπλακεί στην υπόθεση το Μέγαρο Μαξίμου και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ώστε να “πάρει πίσω” την αύξηση. Είναι λίγα τα 88 εκατομμύρια που θα κοπούν έτσι κι αλλιώς; Ασφαλώς όχι.

Είναι “τέχνασμα” για να μπορέσουν να περάσουν χωρίς κραδασμούς τα 88 εκατομμύρια; Δηλαδή χρησιμοποιούν το υπέρογκο ποσό των 165 εκατομμυρίων για να εμφανιστούν μετά ως “σωτήρες”; Από τις πληροφορίες που έχουμε όχι!   

http://www.onalert.gr/stories/i-siopi-ton-165-ekatommyrion-stin-vouli-erxetai-erotisi-gia-tis-perikopes 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μυστικά για σωστό μαύρισμα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μυστικά για σωστό μαύρισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ