2013-06-12 21:48:05
Φωτογραφία για ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ Ο ΜΑΛΙΑΡΑΚ!
Πολύ κοντά στην επέκταση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο διεθνής Ισπανός περιφερειακός Μπλάι Μάλιαρακ, ο οποίος δείχνει ενθουσιασμένος από την οργάνωση και τις συνθήκες που επικρατούν στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Η φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε με θριαμβευτικό τρόπο για την ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στην κορυφή της Α1, αφού κατέκτησε το νταμπλ απέναντι στην ...ανταγωνίστρια Βουλιαγμένη, σηκώνοντας μάλιστα το τρόπαιο του πρωταθλητή με 3-1 νίκες μέσα στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι ο Αυτοκράτορας επέστρεψε στον θρόνο του μετά από ένα χρόνο!

Σε αυτό το πλαίσιο οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις ενέργειές τους που αφορούν την διαμόρφωση του ρόστερ που θα παρουσιαστεί στις πισίνες την νέα αγωνιστική σεζόν.

Μία από τις σημαντικότερες εκκρεμότητες αφορά τη παραμονή του Μπλάι Μάλιαρακ!


Ο 25χρονος διεθνής Ισπανός αποδείχθηκε ιδιαίτερα σημαντική λύση και με τις ...φωτοβολίδες του από την περιφέρεια προσέδωσε καθοριστικές λύσεις στο σκοράρισμα για την ομάδα του Θόδωρου Βλάχου στην προσπάθειά της για επιστροφή στους τίτλους μετά το περυσινό διάλειμμα.

Σύμφωνα δημοσίευμα του "katimagiko.gr", οι επαφές των ανθρώπων του Ολυμπιακού με την πλευρά του Μάλιαρακ βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και άπαντες αισιοδοξούν για επέκταση της επιτυχημένης τους συνεργασίας.

Ο Μάλιαρακ το συμβόλαιο του οποίου είχε καλυφθεί εξ' ολοκλήρου από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, από την μεριά του δείχνει ενθουσιασμένος από τις συνθήκες και την οργάνωση που επικρατούν στους νταμπλούχους Ελλάδας. Έτσι, όπως όλα δείχνουν, ο Ισπανός παικταράς αναμένεται να ηγηθεί και την νέα χρονιά της επιθετικής λειτουργίας του Θρύλου!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ