2013-06-13 03:10:03
Φωτογραφία για Ήπειρος: 23χρονος συνελήφθη να ποτίζει χασισόδενδρα!
Σε έξαρση φαίνεται ότι βρίσκεται η κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί συνέλαβαν τρία άτομα. Το πρώτο, ηλικίας 34χρόνων, συνελήφθη στα Γιάννινα, καθώς σε έρευνα που έγινε σπίτι του βρέθηκαν δύο ναϊλον συσκευασίες με υπολείμματα ηρωϊνης, μικροποσότητα χασίς, δύο σπόροι κάνναβης, ένα ναρκωτικό χάπι και πέντε τηλεκάρτες με υπολείμματα ηρωίνης.

Στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, αστυνομικοί ύστερα από αξιολόγηση πληροφοριών πραγματοποίησαν έρευνα σε δασική περιοχή, όπου συνέλαβαν 23χρονο την ώρα που πότιζε τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 5 έως 30 εκατοστά, τα δύο εκ των οποίων μάλιστα ήταν φυτεμένα εντός πλαστικών δοχείων.

Ο τρίτος, 45χρονος επίσης ημεδαπός, συνελήφθη στο 30ο χλμ της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας για μεταφορά 32χρονου Αλβανού λαθρομετανάστη, αλλά στην πορεία πρόεκυψε και το αδίκημα της κατοχής χασίς, καθώς κατά τη διάρκεια του ελέγχου που του έκαναν αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Πρέβεζας, βρήκαν πάνω του δύο αυτοσχέδια τσιγάρα με μείγμα καπνού και χασίς. Όσο για τον 32χρονο Αλβανό, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του για παράβαση του Νόμου «περί αλλοδαπών» τρίμηνη φυλάκιση που του είχε επιβληθεί από το Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου.

proinoslogos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ