2013-06-14 12:54:17
Φωτογραφία για Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Ράλι Sprint Όθρυς!
Το 6ο Ράλι Σπριντ Όθρυς διεξήχθη την Κυριακή 9 Ιουνίου από την Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου σε συνεργασία με το Δήμο Αλμυρού και ανέδειξε νικητές του αγώνα τους Νικολόπουλο-Τσιάπα με Mitsubishi Lancer Evo 6. Συνολικά εκκίνησαν 23 αυτοκίνητα αλλά τη γραμμή τερματισμού είδαν τα 15. Από τα αξιοσημείωτα της φετινής διοργάνωσης η μεγάλη προσέλευση θεατών.

Στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης του αγώνα βρέθηκαν οι Σταφυλοπάτης – Τσούκας (Οpel Astra OPC), ενώ το βάθρο των νικητών και τρίτοι γενικής ήταν οι Τζιαμπάζης – Ζακχαίος με Mitsubishi Lancer Evo 10. Στην τέταρτη θέση βρέθηκαν οι Καρπάνος-Καρπάνος με Mitsubishi Lancer EVO10. Nικητές στην Ε11 και 5οι γενικής κατάταξης οι Μπαλντούνης – Καπανιάρης με Ford Escort MKII.

Στην 6η θέση και πρώτοι στην Ε10 ήταν οι Τραγής-Γκιλομανάκης με Peugeot 205, ενώ 7oι γενικής και πρώτοι στη F2 και Ν2 οι Μιχαήλ-Κορίνθιος με Peugeot 106 μετά από μια δυνατή μάχη με τους Στρούγγη-Ρέντη με Peugeot 106 που πήραν τη 2η θέση σε F2 και N2. Tρίτοι στη Ν2 ήταν Βασταρδής-Σαριτζόγλου με Citroen Saxo και ακολούθησαν οι Βουλγάρες Στογιάνοβα – Κορντέβ επίσης με Citoen Saxo. Nικητές στην Α6 ήταν οι Αγγλόπουλος – Πολατίδης με Citroen C2R2 ενώ ήταν 4οι και στην F2.


Στην Α7 τερμάτισαν οι Ανδριτσάκης – Ζήκας με Seat Ibiza ενώ οι Μέντζος-Μαυροειδάκος με Renault Clio δεν πήραν εκκίνηση. Στην ΕΑ5 κέρδισαν οι Χειλάκης-Νικολός με Peugeot 106 με αυτοκίνητο Peugeot 106.

Η αυλαία του 6ου Ράλι SprintΌθρυς έπεσε το μεσημέρι της Κυριακής με την τελετή λήξης στην Κεντρική Πλατεία, όπου έγιναν οι απονομές στους νικητές όλων των παραπάνω κατηγοριών και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού για το 7ο Ράλι Sprint Όθρυς.
[ΟΜΑΕ]
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ