2013-06-14 19:09:56
Φωτογραφία για Χούμπ Στέφενς: Να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ να πάει μπροστά
Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ο νέος προπονητής του «δικέφαλου» του Βορρά, Χούμπ Στέφενς.

Ο 60χρονος προπονητής χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ «μια ομάδα που αντιπροσωπεύει το μόχθο» προσθέτοντας ότι «στόχος είναι όλοι μας να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ προκειμένου να κάνει βήματα προς τα εμπρός».

Απευθυνόμενος προς τους οπαδούς του δικεφάλου ο Ολλανδός τεχνικός είπε: «Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό το ένθερμο κοινό του ΠΑΟΚ να είναι δίπλα στην ομάδα. Να την νοιώθει δικιά του. Θα κάνουμε τα πάντα για να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, που ο κόσμος θα την σφίξει στην αγκαλιά του».

Ολόκληρη η δήλωση του Στέφενς έχει ως εξής:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα, που αντιπροσωπεύει το μόχθο και πάντα ένιωθα άνετα σε τέτοιες ομάδες. Μου αρέσει η δουλειά και στόχος είναι όλοι μας να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ προκειμένου να κάνει βήματα προς τα εμπρός.

Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό το ένθερμο κοινό του ΠΑΟΚ να είναι δίπλα στην ομάδα. Να την νοιώθει δικιά του. Θα κάνουμε τα πάντα για να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, που ο κόσμος θα την σφίξει στην αγκαλιά του.

Από την πρώτη στιγμή ένιωσα άνετα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.  Εγώ και η γυναίκα μου ελπίζω, ότι θα απολαύσουμε την συνεργασία με τον ΠΑΟΚ στο διάστημα της παρουσίας μας στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ