2013-06-14 20:23:49
Φωτογραφία για Πάτρα: Aπείλησαν γιατρό με σφαίρα στο όχημά του!
Η είδηση δεν έχει λάβει τη διάσταση που θα έπρεπε, παρά το γεγονός πως έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στον ιατρικό κόσμο της Πάτρας. Δεν είναι και λίγο να βρίσκεται μια σφαίρα σε μοτοσυκλέτα γιατρού, ο οποίος μάλιστα είναι στο δεύτερο πειθαρχικό όργανο!

Η ιστορία θυμίζει μαφιόζικη απειλή! Η σφαίρα υπονοεί πως ο "παραλήπτης" της απειλείται και μάλιστα η απειλή έχει σχέση με την ίδια του τη ζωή!

Η σφαίρα βρέθηκε στη δίκυκλη μοτοσικλέτα του ιατρού Μιχάλη Δημητρίου, ο οποίος ως μέλος του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου ασχολείται με σοβαρές καταγγελίες που έχουν γίνει για συναδέλφους του στο Σύλλογο (φακελάκια, καταγγελίες για πλημμελή άσκηση καθηκόντων κλπ), οι για τις οποίες έχουν επιβληθεί στους συγκεκριμένους γιατρούς κάποιες πειθαρχικές ποινές από το Πρωτοβάθμιο Όργανο.

Έτσι, δεν αποκλείεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Κόσμος", το άτομο που τοποθέτησε τη σφαίρα στο όχημα του κ.Δημητρίου να έχει σχέση με κάποια απ' αυτές τις υποθέσεις. Ο γιατρός πάντως ενημέρωσε το Σύλλογό του για το περιστατικό και ο Σύλλογος με τη σειρά του την τοπική αστυνομία, ζητώντας την διερεύνηση της υπόθεσης.

Η αστυνομία έχει πάρει δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ εξετάζει με προσοχή υποθέσεις με τις οποίες έχει ασχοληθεί ο συγκεκριμένος γιατρός (παλιές και νέες), με την ελπίδα ότι θα βρει την άκρη του νήματος.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ