2013-06-14 22:00:08
Φωτογραφία για ΣΤΗ... ΔΡΑΜΑ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Είναι σοβαρό θέμα η επίθεση του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τα σενάρια είναι αρκετά και στον Πειραιά πράγματι περιμένουν προτάσεις. Πολλά ακούγονται, αλλά ακόμα δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο Μίτσελ, πάντως, έχει τη διάθεση να δώσει ευκαιρίες στον Νίκο Ιωαννίδη. Ο πιτσιρικάς του Θρύλου είχε κληθεί στην εθνική ομάδα Κ19.

Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του και τώρα έχει ξεκινήσει τις διακοπές του. Ο Ιωαννίδης βρίσκεται στη γενέτειρά του τη Δράμα, όπου θα περάσει κάποιες ημέρες ξεκούρασης. Γεμίζει κι αυτός τις μπαταρίες του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία αναμένεται να είναι εξίσου σημαντική για τον ίδιο. Ο Ιωαννίδης προέρχεται από μια καλή σεζόν με την ομάδα Νέων, αλλά αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτόν.

Θα ακολουθήσει την ομάδα του Πειραιά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της τον Ιούλιο. Γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία να πείσει τον προπονητή του να τον χρησιμοποιήσει όσο περισσότερες φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είναι παίκτης που τον έχει ξεχωρίσει ο Μίτσελ από την ομάδα Νέων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ