2013-06-14 22:40:23
Φωτογραφία για Εκδήλωση της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. στις Σέρρες
Συνεχίζοντας τη σειρά συναντήσεων και ενημέρωσης με τα μέλη της σε όλους τους Νομούς της περιφέρειας της, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποίησε εκδήλωση την Πέμπτη 13 Ιουνίου στην Αίθουσα «Κωνσταντίνος .Καραμανλής» στο κτίριο της Νομαρχίας Σερρών.

  Η Διοικούσα Επιτροπής της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους στρατιωτικούς του Νομού για όλα τα θέματα που αφορούν την Ένωση, τα σχέδια της, τους στόχους της, καθώς επίσης και για τις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, στις 29 Ιούνη.

  Η συνάντηση-ενημέρωση κράτησε περισσότερο από δύο ώρες και έγινε μέσα σε ένα ιδιαίτερα συναδελφικό κλίμα, καταδεικνύοντας πλέον καθαρά ότι οι Ενώσεις μέρα με τη μέρα γίνονται όλο και περισσότερο αποδεκτές από τους στρατιωτικούς.  Μετά το τέλος των ομιλιών των μελών της Διοικούσας Επιτροπής ακολούθησε συζήτηση και δόθηκαν απαντήσεις σε απορίες και προβληματισμούς των παραβρισκόμενων στρατιωτικών.

  Η επόμενη συνάντηση στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων θα είναι την Τετάρτη 19 Ιουνίου  στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης ¨ΕΚΑΒΗ¨.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ