2013-06-15 19:58:24
Φωτογραφία για ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ : ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Εδώ και λίγες εβδομάδες ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ο πρώην τεχνικός σύμβουλος του Θρύλου έχει αποφασίσει να βαδίσει σε έναν τελείως διαφορετικό δρόμο και γι’ αυτόν τον λόγο το τελευταίο διάστημα έχει αφοσιωθεί στον καινούργιο στόχο του. Αυτόν του προπονητή.

Ο Σέρβος, ο οποίος συμμετέχει συνεχώς σε σεμινάρια και παρακολουθεί μαθήματα της εθνικής προπονητικής σχολής της Σερβίας, μαζί με άλλα μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου της χώρας, δήλωσε σε βίντεο που «ανέβασε» στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η σχολή, πως η προοπτική του να γίνει προπονητής είναι πολύ ενδιαφέρουσα και τον κάνει να θέλει να δοκιμάσει.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του, ο Ντάρκο τόνισε: «Θέλω να γίνω προπονητής και γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισα να μπω στη σχολή προπονητών. Πλέον, νομίζω ότι είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική για εμένα και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σερβίας, επειδή κατάφερε να μαζέψει σε ένα μέρος τόσους σπουδαίους ανθρώπους του σερβικού ποδοσφαίρου, πρώην συμπαίκτες μου, αλλά εξαιρετικούς καθηγητές-προπονητές, οι οποίοι μας έχουν μάθει πάρα πολλά πράγματα μέχρι στιγμής».


Εν συνεχεία, ο Κοβάσεβιτς αναφέρθηκε στους μαθητές της σχολής, κάνοντας ειδική μνεία σε συγκεκριμένα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και τον Νεμάνια Βίντιτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως είπε: «Είναι σπουδαίο να βλέπω στην ίδια τάξη με εμένα μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Μπάτου Μίρκοβιτς, ο Ιγκόρ Ντρούλιτς, ο Νέναντ Πέτριτς και ο Νεμάνια Βίντιτς.

Είναι φανταστικό ότι όλοι εμείς προσπαθούμε να γίνουμε προπονητές. Ολοι μας αγαπάμε το ποδόσφαιρο και νομίζω ότι η Σερβία θα βγάλει πολύ καλούς προπονητές στο προσεχές διάστημα. Είμαι βέβαιος γι’ αυτό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ