2013-06-15 21:00:06
Φωτογραφία για ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ!
Οπαδοί του Ηρακλή... μπούκαραν στη προπόνηση του «γηραιού» και χτύπησαν παίκτες και μέλη της διοίκησης!

Πέρα από κάθε λογική είναι τα όσα συμβαίνουν στον Ηρακλή, με την κατάσταση να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Οπαδοί του Γηραιού εισέβαλαν στο γήπεδο της Μίκρας λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης του συλλόγου και μόλις βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες, τους επιτέθηκαν, ενώ η «μπάλα» πήρε και μέλη της διοίκησης που ήταν στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή.

Συγκεκριμένα, στο γήπεδο βρίσκονταν οι δύο αντιπρόεδροι του Γηραιού, Γιώργος Μανίκας, Αργύρης Ασφαλτίδης, οι οποίοι δεν γλύτωσαν από την... οργή των οπαδών του Ηρακλή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι παίκτες του Ηρακλή παρέμειναν στα αποδυτήρια μέχρι που στην Μίκρα έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις. Στην συνέχεια, βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, όμως εκεί τους περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Παρά την παρουσία της αστυνομίας, οι οπαδοί τους επιτέθηκαν, λέγοντας τους χαρακτηριστικά: «Ντροπιάσατε τον Ηρακλή, μαζέψτε τα και φύγετε», ενώ αρκετοί παίκτες πιάστηκαν στα χέρια με οπαδούς, στην προσπάθειά τους να προστατευτούν.

Αυτή την στιγμή, μετά από την επέμβαση της αστυνομίας τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει, όμως η κατάσταση στην ομάδα είναι έκρυθμη και αναμένεται να υπάρχουν άμεσα εξελίξεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δείτε πως είναι σήμερα η Fide
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δείτε πως είναι σήμερα η Fide
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ