2013-06-16 20:07:08
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΣΕ... ΠΕΤΓΟΥΕΪ
Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσσίευμά του το "gazzetta.gr", ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έχει θέση στον ερυθρόλευκο σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η περίπτωση του 28χρονου Αμερικανού φόργουορντ εξετάζεται κι αρέσει στους Πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι στο πρόσωπό του βλέπουν τον αντικαταστάτη του Πέρο Άντιτς που δύσκολα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα παραμείνει στο Λιμάνι.

Το κασέ του Πέτγουεϊ μόνο απαγορευτικό δεν είναι για τον Ολυμπιακό, ενώ οι ικανότητές του είναι γνωστές. Ο Πέτγουεϊ γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα -τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε την φανέλα του ΑΓΟΡ- είναι ιδιαίτερα αλτικός, έχει καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση ενώ μπορεί να προσφέρει λύσεις τόσο κοντά, όσο και μακριά από το καλάθι, αφού σε χαμηλά σχήματα έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί και στη θέση «5».


Ο Πέτγουεϊ, νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων αλλά και MVP του φετινού All-Star Game, βρίσκεται και στο στόχαστρο της Μπάμπεργκ, την οποία όμως και μετά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού την έχει stand-by και είναι πιθανόν να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση των ερυθρόλευκων για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ο Πέτγουεϊ αγωνίστηκε σε όλα ματς της φετινής κανονικής περιόδου και σε 29,7 λεπτά συμμετοχής είχε μέσο όρο 15,6 πόντους, 6,4 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 1,7 μπλοκ. Στα πλέι οφ πάλι και σε 9 συμμετοχές πάταγε παρκέ για 31,7 λεπτά ανά παιχνίδι με μέσο όρο 15,6 πόντους, 5,7 ριμπάουντ, 0,8 ασίστ, 1,3 κλέψιμο και 2,7 μπλοκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ