2013-06-16 21:00:06
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ... ΡΕΑΛ Ο ΣΟΥΑΡΕΣ!
Ο Λουίς Σουάρες έθεσε εαυτόν στη διάθεση της Ρεάλ Μαδρίτης, υποστηρίζοντας πως είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα αγωνιζόμενος με τη φανέλα των «μερένχες».

Ο Ουρουγουανός επιθετικός αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης και μιλώντας στην εφημερίδα «El Pais», που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", υποστήριξε πως θα δίνει τα πάντα κάθε φορά που θα μπαίνει στο γήπεδο φορώντας τη φανέλα της «Βασίλισσας». Ο Σουάρες σχολίασε πως τον ενοχλούσε το γεγονός ότι η Λίβερπουλ δεν έπαιζε κάθε χρόνο στο champions league για αυτό θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Champions League.

«Θα δίνω την ψυχή μου κάθε φορά που θα μπαίνω στο γήπεδο για την Ρεάλ. Το κάνω με την Εθνική Ουρουγουάης και το έκανα με την Λίβερπουλ και τον Άγιαξ. Κάθε παίκτης θέλει να είναι στην κορυφή του επαγγέλματος του και η Μαδρίτη είναι η κορυφή για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή», ανέφερε ο Σουάρες και πρόσθεσε:

«Αλλά ξέρεις πως είναι να παίξεις για την Λίβερπουλ; Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι η Λίβερπουλ δεν είναι στο Champions League κάθε σεζόν. Έχω υποφέρει στην Λίβερπουλ αλλά σκέφτομαι τι αντιπροσωπεύει το να παίζεις για αυτή την ομάδα και το πόσο πολύ την αγαπά η κόρη μου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ