2013-06-16 21:27:05
Φωτογραφία για ΑΠΟ... ΙΟΥΛΙΟΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΣΙΟΒΑ
Για τις αρχές Ιουλίου μεταφέρονται οι όποιες τελικές εξελίξεις για τον Δημήτρη Σιόβα με τους Ιταλούς να εμμένουν για νέα κίνηση της Κιέβο Βερόνα και ενώ καλά κρατεί το ενδιαφέρον από το Βέλγιο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Για τον Σιόβα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήδη από την συνάντηση του ατζέντη του, Ίλια Ίβιτς, με την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός διέρρευσε πως συμφωνήθηκε ότι σε περίπτωση που έρθει μία πρόταση για την απόκτησή του θα αξιολογηθεί. Εάν είναι συμφέρουσα για τον Ολυμπιακό ο ποδοσφαιριστής θα φύγει.

Από τότε δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο παίκτης δεν έχει επίσημη πρόταση στα χέρια του από το εξωτερικό με τους Ιταλούς όμως να αναφέρουν και πάλι για το πλάνο της Κιέβο Βερόνα να καταθέσει εκ νέου προσφορά για εκείνον (που θα είναι πιο καλή της προηγούμενης) και ενώ παραμένουν στο... κόλπο και βελγικές ομάδες.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση τα νεότερα για τον Σιόβα θα προκύψουν από τις αρχές Ιουλίου και έπειτα. Ο εν λόγω μήνας χαρακτηρίζεται και είναι κρίσιμος για το μέλλον του διεθνούς αμυντικού ο οποίος εφόσον φέρει μία καλή πρόταση θα αφήσει το Λιμάνι. Ίσως πάντως οι εξελίξεις επέλθουν στα τέλη Ιουνίου.

Κατά τα άλλα ανοιχτό παραμένει και το θέμα του Τάσου Παπάζογλου, που επίσης εκπροσωπείται από τον Ελληνοσέρβο. Ο αμυντικός των ερυθρόλευκων ίσως τελικώς αλλάξει ποδοσφαιρικές... παραστάσεις τη νέα σεζόν, δίχως όμως να υφίσταται κάποια τελική απόφαση για την τύχη του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ