2013-06-16 22:42:02
Φωτογραφία για Σοκ: 52χρονος «ψάρευε» ανήλικες μέσω Facebook
Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 52χρονος στο Κιλκίς, ο οποίος «ανέβαζε» στο Facebook άσεμνες φωτογραφίες και βίντεο και «συνομιλούσε» με ανήλικα κορίτσια.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε κατά τη διάρκεια ευρείας αστυνομικής επιχείρησης από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας (10 έως 14.06.2013), σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, με παράλληλες έρευνες στην Ημαθία, τη Χαλκιδική, τη Δράμα και το Κιλκίς.

Ο συναγερμός στις «Αρχές» σήμανε έπειτα από μήνυση κατά αγνώστων δραστών, από έναν άνδρα, ο οποίος διαπίστωσε ότι είχαν σταλεί στην ανήλική κόρη του, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης ,φωτογραφίες και βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.

Σε έρευνα στην οικία του 52χρονου στο Κιλκίς, μετά από μήνυση κατά αγνώστων δραστών, από έναν άνδρα, ο οποίος διαπίστωσε ότι είχαν σταλεί στην ανήλική κόρη του, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης ,φωτογραφίες και βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.


Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 52χρονος είναι κάτοχος « profile » σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του οποίου τον τελευταίο χρόνο «συνομιλούσε» με περίπου δέκα κορίτσια ηλικίας 14 έως δεκαέξι 16 ετών.

Κατά την έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος απεστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ η δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος του 52χρονου, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κιλκίς.

Πηγή: newsbomb
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ