2013-06-17 00:09:53
Φωτογραφία για «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ - ΓΚΡΜΠΙΤΣ»
Μια νέα διάσταση έδωσε η σερβική εφημερίδα «Sport», που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του ο "Γαύρος", για την επιθυμία του Ερυθρού Αστέρα να συνεργαστεί με τον Πέταρ Γκρμπιτς.

Ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός ανήκει στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με το ρεπορτάζ... «η ελληνική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα για να παραχωρήσει δανεικό τον Γκρμπιτς».

Βεβαίως, εκείνο που τονίζεται είναι πως οι ιθύνοντες του Θρύλου έδωσαν την έγκριση στη διοίκηση της σερβικής ομάδας να προχωρήσει σε συζητήσεις για να τα βρει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ο Γκρμπιτς έκανε μία πολύ καλή σεζόν με την ΟΦΚ Μπέογκραντ, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο και με δικά του γκολ απέκλεισε τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου από τα ημιτελικά. Αν και η ΟΦΚ δεν κατάφερε να φτάσει τον τελικό, εντούτοις προχώρησε πολύ για τα δεδομένα της.

Ο 25χρονος παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα, Ντράγκαν Τζάιτς, ενώ έχει δώσει τη συγκατάθεσή του και ο Πορτογάλος προπονητής, Σα Πίντο.


Από κει και πέρα υπάρχει κι άλλος ένας παίκτης του Ολυμπιακού που ενδιαφέρει την ομάδα του Βελιγραδίου. Ο Αλεξάνταρ Κάταϊ επίσης βρίσκεται στο σχέδιο του Ερυθρού Αστέρα, καθώς θέλουν να πάρει τη θέση του τραυματία Ντάρκο Λάζοβιτς, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή έχει εκδηλώσει την επιθυμία να τον διατηρήσει στις τάξεις και η Βοϊβοντίνα, στην οποία έπαιξε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ως δανεικός. Ο Κάταϊ ξαναβρήκε τον καλό του εαυτό στην ομάδα που έχει αναδειχθεί ποδοσφαιρικά, αλλά είναι προφανές ότι θέλει να κάνει ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ