2013-06-17 10:15:29
Φωτογραφία για Έτοιμο να ρίξει την κυβέρνηση είναι το ΠΑΣΟΚ...!!!
Καμία διάθεση συμβιβασμού δεν φαίνεται από το ΠΑΣΟΚ το οποίο παρά την σημερινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών  δείχνει να ετοιμάζεται για εκλογές.

Ορισμένοι μάλιστα εκτιμούν πως εάν η σύσκεψη των τριών οδηγήσει σε ναυάγιο, δεν αποκλείεται ο κ. Βενιζέλος στις δηλώσεις που θα κάνει μετά το Μαξίμου, να προχωρήσει σε απόσυρση του ΠΑΣΟΚ από τον κυβερνητικό συνασπισμό!

Όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε συνεργάτες του επιστρέφοντας χθες το απόγευμα από το Παρίσι δεν δείχνουν καμία διάθεση υποχώρησης. Αντιθέτως υποδηλώνουν μία πρόθεση σύγκρουσης μέχρι τέλους ακόμη κι αν χρειαστεί η χώρα να οδηγηθεί στις κάλπες.

"Ο κ. Σαμαράς κλιμακώνει την αλαζονεία και την αρνητική του στάση. Δεν έχει κάνει καμία μεταρρύθμιση"  είπε στους συνομιλητές του οι οποίοι είδαν τον πρόεδρό τους να επιτίθεται με ιδιαίτερη σφοδρότητα στο πρόσωπο του κ. Σαμαρά. 

Όπως σχολίασε καυστικά το όλο ζήτημα δεν αφορά την ΕΡΤ αλλά την έλλειψη δημοκρατίας και σεβασμού στο εσωτερικό της τρικομματικής κυβέρνησης:


"Δεν είναι η ΕΡΤ το θέμα αλλά η δημοκρατική λειτουργία της κυβέρνησης. Το γυαλί έχει σπάσε και φαίνεται πως δύσκολα θα ξανακολλήσει" τόνισε  και ανέφερε μία φορά θεμάτων στα οποία ο πρωθυπουργός όπως είπε έδειξε να αγνοεί τους εταίρους του. Από την αθέτηση της υπόσχεσής του για την συγκρότηση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης, έως το πρόσφατο παράδειγμα με το αντιρατσιστικό και τα εμπόδια στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την ανάσχεση της ανεργίας.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος προειδοποίησε: "Για να υπάρχει κυβέρνηση πρέπει να υπάρχει κυβερνητική ισοτιμία, αυτό δεν το έχουμε δει ως τώρα" Σε ό,τι αφορά  την δημόσια ραδιοτηλεόραση ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε ότι ζητεί  ριζική αναδιάρθρωση  αλλά με την ΕΡΤ εν λειτουργία".

Στη σύσκεψη σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκαν οι συνταγματικές δυνατότητες  που υπάρχουν εφόσον οι εξελίξεις οδηγήσουν σε διερευνητικές εντολές.

Να σημειωθεί ότι αύριο συνεδριάζουν εκτάκτως υπό τον κ. Βενιζέλο το Πολιτικό Συμβούλιο και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ