2013-06-17 19:45:30
Φωτογραφία για ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΠΛΑΣΙΛ Ο ΙΣΑ ...ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ
Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Γιάροσλαβ Πλάσιλ κάνει λόγο γαλλική ιστοσελίδα, η οποία αποκάλυψε πως ο Πιερ Ισά έχει μιλήσει ήδη με τον αρχηγό της Μπορντό και με τον μάνατζέρ του.

Ο Πλάσιλ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μπορντό και σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα «france3.fr», βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό! Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, που παρουσιάζει το "sport-fm.gr", αναφέρεται πως ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων, Πιερ Ισά, έχει μιλήσει τόσο με τον 31χρονο μέσο, όσο και με τον μάνατζέρ του.

Μάλιστα, ο διεθνής Τσέχος φέρεται να είναι ο δεύτερος στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού, καθώς πρώτος ήταν ο Μπενουά Σεϊρού της Μαρσέιγ, ο οποίος εμφανίστηκε αρνητικός στο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όμως, για να κάνει δικό του τον Γιάροσλαβ Πλάσιλ ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να δώσει και κάποια χρήματα στην Μπορντό, αφού ο Τσέχος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015. Οι Γιρονδίνοι αξιώνουν περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ για να αφήσουν ελεύθερο τον 31χρονο μέσο, ο οποίος αυτή τη στιγμή αμείβεται με 150.000 ευρώ μηνιαίως.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Νάντ θέλει τον Μπουμσόνγκ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Νάντ θέλει τον Μπουμσόνγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ