2013-06-18 09:47:24
Φωτογραφία για Ξαφνική επιθετική άσκηση των Ειδικών Δυνάμεων (2 ΜΑΛ) με ρίψη Αλεξιπτωτιστών ...Τώρα!
Ξαφνική επιθετική άσκηση Ειδικών Δυνάμεων της Ελλάδος που περιλαμβάνει ρίψη Αλεξιπτωτιστών γίνεται τώρα η Άσκηση με την ονομασία ''ΒΕΛΟΣ 1'' σχεδιάστηκε σαν επιθετική ενέργεια και είναι η πρώτη φορά που σχεδιάζεται επιθετική ενέργεια σε επίπεδο ΓΕΕΘΑ ...

Η άσκηση διατάχθηκε το πρωί χωρίς καμιά ενημέρωση ...Οι Κομάντος επιβιβάστηκαν στο C-130 με πλήρες φόρτο χωρίς κάνεις να γνωρίζει το παραμικρό!

Μαζί με τους Κομάντος ''πέφτουν'' και ανώτατοι αξιωματικοί του ΓΕΕΘΑ που σκοπο΄έχουν εκτός το να λάβουν μέρος στην Άσκηση να καταγράψουν τις Επιθετικές ενέργειες της ''2ας ΜΑΛ ''που ειναι ο κύριος κορμός της Άσκησης!

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνοδευόμενος από το Διοικητή ΒΣΣ Αντιστράτηγο Βερίγο Ζαχαρία, επιβαίνει σε αεροσκάφος C-130 της ΠΑ από όπου και παρακολουθεί άσκηση αερομεταφορές και ρίψης λόχου αλεξιπτωτιστών με την ονομασία "ΒΕΛΟΣ 1".

Στην άσκηση, συμμετέχουν η Διακλαδική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ) με στελέχη από το ΕΤΑ, τη ΔΥΚ, τη Ζ΄ ΜΑΚ, τη 31 ΜΕΕΔ, τη 2α ΜΑΛ, το 575 Τ/ΠΝ, τη ΣΧΑΛ και το 865 ΤΕΝΕΦ και προσωπικό των Δυνάμεων των Ειδικών Επιχειρήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας.
veteranos.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ