2013-06-18 10:14:37
Φωτογραφία για ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΜΑΛΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ...
Το όνομα του Φλοράντ Μαλουντά είδε το φως της δημοσιότητας για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού πριν από δύο περίπου εβδομάδες και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr" από τη Γαλλία, ο Γάλλος άσος που είναι ελεύθερος από την Τσέλσι είναι από τις βασικές (όχι όμως η μοναδική) επιλογές των ερυθρόλευκων για τη θέση στα άκρα της επιθετικής τριάδας.

Μάλιστα, οι Γάλλοι τονίζουν ότι ο πρώην παίκτης της Τσέλσι σκέφτεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους. Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τα όσα αναφέρουν γαλλικές «πηγές», είναι ότι ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει επικοινωνήσει αρκετές φορές με τον συμπατριώτη του, κάνοντας κουβέντα για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του ο τελευταίος στον Ολυμπιακό.

Το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν το «παρών» στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν είναι ένα ισχυρό πλεονέκτημα στα χέρια της διοίκησης του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ