2013-06-18 13:12:15
Φωτογραφία για ΜΥΘΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΡΟΝΑΛΝΤΟ!
Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να προσφέρει πενταετές συμβόλαιο στον Κριστιάνο Ρονάλντο με ετήσιες αποδοχές 15 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κρατήσει στη Μαδρίτη.

Το μέλλον του Πορτογάλου άσου το τελευταίο διάστημα φαντάζει εξαιρετικά αβέβαιο με τις φήμες να θέλουν τον παίκτη να κοιτάζει προς την έξοδο από το Μπερναμπέου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης από την πλευρά της είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει και όπως αναφέρει αποκλειστικό δημοσίευμα του "goal.com" που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" οι δύο πλευρές είναι κοντά να δώσουν τα χέρια σε ένα μυθικό deal, καθώς οι επαφές είναι προχωρημένες!

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα η Ρεάλ Μαδρίτης προτείνει στον Ρονάλντο νέο πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 15 εκατομμυρίων ευρώ, κάνοντας έτσι τον Πορτογάλο σταρ τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του πλανήτη.

Αν προχωρήσει η συμφωνία και ο Ρονάλντο υπογράψει το νέο πενταετές συμβόλαιο που του προτείνεται θα... βάλει στην τσέπη 155 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε πέντε χρόνια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ