2013-06-18 13:13:16
Φωτογραφία για Παλιό κεραμίδι Πιεριας: Χειροπεδες σε αλβανό κακοποιό
Συνελήφθη χθες (16.06.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας υπήκοος Αλβανίας 25 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση, ληστεία, αρπαγή, εκβίαση, ζωοκλοπή, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως συνεργός του 25χρονου και ένας υπήκοος Αλβανίας 31 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση, ληστεία, αρπαγή, εκβίαση και ζωοκλοπή.

Ειδικότερα, στο Παλαιό Κεραμίδι Πιερίας, οι προαναφερόμενοι κινούμενοι με Ι.Χ. Φορτηγό (κλούβα) ιδιοκτησίας του εργοδότη - κτηνοτρόφου των δύο δραστών, μετέβησαν σε ποιμνιοστάσιο όπου εργάζεται ένας 25χρονος ομοεθνής τους, όπου προσποιούμενοι τους αστυνομικούς και με την απειλή κυνηγετικού όπλου και την χρήση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και μία χρυσή βέρα, ενώ απαίτησαν να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των (500) Ευρώ.


Στη συνέχεια οι δράστες εξανάγκασαν τον 25χρονο να επιβιβασθεί στο όχημα τους και αφού αφαίρεσαν από το ποιμνιοστάσιο έναν αμνό, οδήγησαν τον παθόντα σε ερημική περιοχή, συνέχισαν να τον χτυπούν και να τον εκβιάζουν ζητώντας να τους παραδώσει εντός εικοσιτετραώρου το χρηματικό ποσό των (500) Ευρώ. Παράλληλα απαίτησαν να μην αναφέρει το συμβάν στις Αρχές και τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας στο σημείο τον 25χρονο.

Ο 25χρονος δράστης εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στο ποιμνιοστάσιο όπου εργάζεται και συνελήφθη, ενώ αναζητείται ο 31χρονος συνεργός του.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 25χρονος δράστης εισήλθε και παρέμενε παράνομα στην ελληνική επικράτεια.

Επίσης, συνελήφθη και ο 25χρονος παθών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα εισήλθε και παρέμενε παράνομα στην ελληνική επικράτεια, ενώ σε βάρος του εκκρεμούν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών.

Σε βάρος των δύο ιδιοκτητών ποιμνιοστασίων όπου εργαζόταν ο 25χρονος δράστης και ο 25χρονος παθών σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη απασχόληση μη νόμιμων αλλοδαπών.

Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 31χρονου δράστη, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης Πιερίας.

lefteria.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΥΘΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΡΟΝΑΛΝΤΟ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΥΘΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΡΟΝΑΛΝΤΟ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ