2013-06-18 14:47:36
Φωτογραφία για Τέσσερα μετάλλια για τους Πατρινούς πυγμάχους στη B' κατηγορία
Τέσσερα μετάλλια από 9 αθλητές, ποσοστό πέριξ του 50%, άρα επιτυχημένη παρουσία, είχαμε από τους πατρινούς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας Β' κατηγορίας ανδρών που ολοκληρώθηκε την Δευτέρα στα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Την καλύτερη παρουσία είχε ο Τόφαλος, με δύο στα δύο. Ο Μάριος Κόλλιας μετά από μια μακρά περίοδο αποχής, όχι μόνο επανήλθε, αλλά έφτασε εντυπωσιακά, μέχρι τον τελικό στα +91κ. Κι αν δεν τον πρόδιδε το στομάχι του από μια ίωση, πολύ πιθανόν να ήταν αυτός ο πρωταθλητής. Τα άλλα τρία μετάλλια ήταν χάλκινα, ένα για κάθε σωματείο: Κούφης, Βασιλόπουλος και Βεσκούκης.

Η συμμετοχή ήταν επιτυχημένη, υπήρξαν ατυχίες, αλλά να σημειωθεί πως ήταν μία από τις πλέον ολιγομελής καθώς δεν κατέβηκε, για μια ακόμα φορά να αγωνιστεί σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, η ΕΑΠ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Πλέας): Βλάσης Βασιλόπουλος (69κ.: νίκη 3-0, νίκη α.α., ήττα 3-0. Χάλκινο μετάλλιο), Αντώνης Καραμπέτσος (69κ.: ήττα 2-1), Νίκος Χιτολάρι (81κ.: ήττα με διακοπή).


ΠΥΓΜΗ (Λάμπρος Μιχαλόπουλος): Γιάννης Φρούντας (56κ.: ήττα 3-0), Δημήτρης Δημητρόπουλος (69κ.: νίκη 2-1, ήττα α.α.), Κώστας Κούφης (75κ.: bye, νίκη 3-0, ήττα 2-1. Χάλκινο μετάλλιο) Κώστας Σιόντορος (81κ.: ήττα 3-0).

TOΦΑΛΟΣ (Μάκης Συνοδινός): Νίκος Βεσκούκης (60κ.: bye, ήττα 2-1. Χάλκινο μετάλλιο), Μάριος Κόλλιας (+91: νίκη 3-0, νίκη με διακοπή, νίκη με διακοπή, ήττα με διακοπή στον τελικό. Ασημένιο μετάλλιο).

* Μεγάλος άτυχος ήταν ο Δημήτρης Δημητρόπουλος της ΠΥΓΜΗ. Υστερα από έναν συναρπαστικό «εμφύλιο» με αντίπαλο τον Αντώνη Καραμπέτσο της Παναχαϊκής, νίκησε με 2-1, όμως τραυματίστηκε στο χέρι (έσπασε δάκτυλο) με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συνεχίσει στα μετάλλια!

* Δεν έλειψαν τα παράπονα και σε αυτή τη διοργάνωση για κάποιες αποφάσεις των κριτών. Τα περισσότερα εστιάζονται στους ημιτελικούς των Κούφη και Βασιλόπουλου * Ηταν το τρίτο κατά σειρά πανελλήνιο πρωτάθλημα μετά από αυτά των νέων και Γ' κατηγορίας. Η δράση διακόπτεται λόγω καλοκαιριού και θα συνεχιστεί αμέσως μετά με το παιδικό πρωτάθλημα και την Α' κατηγορία.

* Για τον Μάριο Κόλλια ήταν το 2ο προσωπικό του μετάλλιο στην καριέρα του σε πανελλήνια πρωταθλήματα (2ος στο νέων το 2009), για τον Κώστα Κούφη επίσης το 2ο (πρωταθλητής προ μηνός στη Γ' κατηγορία) και για τον Βασιλόπουλο, επίσης το δεύτερο (χάλκινο πρόπερσι στο νέων), αλλά και 4ο συνολικά στην οικογένεια, έχουν κατακτήσει άλλα δύο οι αδελφοί του Γιάννης και Αργύρης.

Πηγή: εφημερίδα Πελοπόννησος
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ