2013-06-18 18:54:13
Φωτογραφία για ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!
Τα Summer Camps του Ολυμπιακού μας είναι σε πλήρη εξέλιξη και τα παιδιά παίζουν και μαθαίνουν μέσα σε ένα «ερυθρόλευκο» περιβάλλον!

Ξεπερνώντας τις προσδοκίες, σε συμμετοχές μικρών παιδιών, τα εφετινά Summer Camps του Ολυμπιακού βρίσκονται πλέον σε φουλ ρυθμό, μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουνίου, οπότε ολοκληρώνεται η πρώτη περίοδος! Περισσότερα από 250 παιδάκια (μέσα σε μία περίοδο) βρίσκονται στο Ρέντη καθημερινά, όπου διδάσκονται τα μυστικά του ποδοσφαίρου, αλλά και άλλων αθλημάτων.

Παράλληλα, μέσω των ξεναγήσεων που άρχισαν, στο γήπεδο του Ολυμπιακού μας και το Μουσείο, τα μικρά παιδιά έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον «ερυθρόλευκο» Ναό του σήμερα και του αύριο, αλλά και να διδαχθούν την ιστορία της ομάδας μας. Όλα αυτά που την έχουν κάνει Θρύλο!

Η ξεναγήσεις άρχισαν σήμερα Τρίτη από τα πιο μικρά τμήματα και οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να μπουν και στο πούλμαν του Ολυμπιακού! Παράλληλα, κάθε προσδοκία ξεπέρασαν και οι συμμετοχές στα μαθήματα Ισπανικής γλώσσας, την οποία προαιρετικά μπορούν να διδαχθούν τα παιδιά! Την φετινή σεζόν υπάρχουν και πολλά παιδιά από την Περιφέρεια, εκτός Αττικής, ενώ όπως πάντα υπάρχει και συμμετοχή, ακόμη και από την Αμερική!


Ο νεαρός Μάθιου από την Αλαμπάμα, ο φίλος του Νίκολας από το Σικάγο και ο Κώστας από την Πρέβεζα μίλησαν στην κάμερα του Olympiacos TV και τόνισαν πως πάνω από όλα «περνάμε φανταστικά στα Summer Camps του Ολυμπιακού»!

Καθημερινά, την τελευταία ώρα, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να κάνουν θεωρητικό μάθημα με τους προπονητές τους, για τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου, τη σωστή διατροφή, την προσωπική υγιεινή και το fair play. Γιατί όπως είναι γνωστό, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν θέλουν να φτιάξουν μόνο ποδοσφαιριστές (ή αθλητές εν γένει) αλλά και σωστούς ανθρώπους!

Πατώντας ΕΔΩ μεταφέρεστε στο σχετικό photostory.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ