2013-06-19 10:27:04
Φωτογραφία για ΠΟΥΛΗΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ Η Lotus...
Το 35% των μετοχών της πούλησε η Lotus Renault στο επενδυτικό γκρουπ Infinity Racing Partners Limited, όπως ανακοίνωσε η βρετανογαλλική ομάδα.

Μπορεί τα δικαιώματα της Renault να πέρασαν πέρυσι εξ' ολοκλήρου στην Genii Capital και να έγινε Lotus F1 Team, με τη γαλλική εταιρεία να παρέχει μόνο κινητήρες, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας φαίνεται πως έχουν άλλα σχέδια, με σκοπό να φτάσουν στην κορυφή, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Η βρετανογαλλική ομάδα πούλησε το 35% των μετοχών της στο γκρουπ επενδύσεων Infinity Racing Partners Limited διατηρώντας το έτερο 65%. Παρά ταύτα, ο Τζέραρντ Λόπεζ θα συνεχίσει να είναι ο πρόεδρος της Lotus, ενώ στο πόστο του θα παραμείνει και ο εκτελεστικός διευθυντής της Genii, Έρικ Λουξ, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνεργασία αυτή και στα μελλοντικά σχέδια.

«Καθώς τα αποτελέσματα της Lotus F1 Team συνεχίζουν να βελτιώνονται κάθε χρόνο, περιμένουμε για τον σωστό επενδυτή που θα βοηθήσει να κάνουμε το άλμα στην κορυφή του πρωταθλήματος κατασκευαστών.

Στην Infinity Racing βρήκαμε έναν συνεργάτη με τις σωστές διασυνδέσεις με επιπλέον τεχνική εξειδίκευση και παγκόσμια εμβέλεια στις μεγάλες αγορές με σπόνσορες κλειδιά για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Ανυπομονούμε να δουλέψουμε με την Infinity Racing, αφού συνεχίζουμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι», ήταν τα λόγια του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ