2013-06-19 11:12:56
Φωτογραφία για Θέλει ''πακέτο'' Μπόατενγκ-Ελ Σααραουί η Μονακό!
Σε διαπραγματεύσεις με τη Μίλαν ώστε να αποκτήσει "πακέτο" τους Στεφάν Ελ Σααραουί και Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ έναντι 60.000.000 ευρώ, έχει μπει η Μονακό. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μετά τα ηχηρά "μπαμ" των Φαλκάο, Ροντρίγκες, Μουτίνιο και Καρβάλιο, η Μονακό είναι έτοιμη να "τρελάνει" την ποδοσφαιρική Ευρώπη για μία ακόμα φορά το φετινό καλοκαίρι.

Αυτή τη φορά ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης των Μονεγάσκων, Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ, έβαλε στο στόχαστρό του τα "διαμάντια" της Μίλαν, με τα ιταλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως ο Αντριάνο Γκαλιάνι βρίσκεται στο Μόντε Κάρλο και από το απόγευμα της Τρίτης διαπραγματεύεται με τους ανθρώπους του γαλλικού συλλόγου.

Τα ονόματα μάλιστα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι άκρως εντυπωσιακά, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως η νεοφώτιστη στη Λιγκ 1 προσφέρει 60.000.000 ευρώ στους "ροσονέρι" για να φέρει στο "Λουί Ντε" τον Στεφάν Ελ Σααραουί και τον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ

.Ουσιαστικά, δύο από τους ποιοτικότερους άσους στο ρόστερ της Μίλαν, με την ιστοσελίδα "Mediaset" να τονίζει από την πλευρά της πως οι Μονεγάσκοι ζήτησαν πληροφορίες και για τον Μ'Μπαγιέ Νιανγκ, ο οποίο

ς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ