2013-06-19 11:41:03
Φωτογραφία για Αναγνώστου: Η αμετροέπεια είναι σίγουρα κακή σύμβουλος για έναν Δήμαρχο και τελικά μηδενίζει ακόμα και τις όποιες θετικές του πρωτοβουλίες
από το Γραφείο Τύπου

Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος από τηλεοράσεως διαφήμισε τα δύο σχολεία που θα κατασκευαστούν τα επόμενα χρόνια στο δήμο. Σε μια προσπάθεια να τονίσει τη μοναδικότητα του επιτεύγματος του δήλωσε ότι "σχολεία είχαν να κατασκευαστούν στο Άργος 30 χρόνια". Είναι λυπηρό που για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος προσπαθεί, μάταια βέβαια, να μηδενίσει το έργο των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών, εμφανιζόμενος αυτός ως ο μοναδικός που ενδιαφέρεται για την πρόοδο του δήμου.

Του θυμίζουμε, γιατί αδυνατούν να του το θυμίσουν οι αμοιβόμενοι Σύμβουλοί του, οτι σχολεία έχουν γίνει πολλά πριν από αυτόν και θα γίνουν επίσης πολλά μετά από αυτόν.

Να θυμίσουμε το νηπιαγωγείο στα Τσαμέικα, το 6ο νηπιαγωγείο στο Άργος, το νέο Ειδικό σχολείο στο Άργος, τα σημαντικά έργα στατικής βελτίωσης του Μπουσουλοπούλειου και πολλά ακόμη. Αυτά είναι σχολεία που ολοκληρώθηκαν και λειτουργούν, γιατί επισημαίνουμε οτι αυτή την τετραετία κανένα νέο σχολείο δεν θα λειτουργήσει.

Να σημειώσουμε ακόμα οτι στο πολεοδομικό συγκρότημα του Άργους, όπου παρουσιάζονται και τα περισσότερα προβλήματα σχολικής στέγης, κανένα νέο σχολείο δεν προχωρά, παρά τα κατά καιρούς λεγόμενα από τον Δήμαρχο.

Η αμετροέπεια είναι σίγουρα κακή σύμβουλος για έναν Δήμαρχο και τελικά μηδενίζει ακόμα και τις όποιες θετικές του πρωτοβουλίες.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

parapolitikaargolida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λεμπρόν εσύ, σούπερ σταρ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λεμπρόν εσύ, σούπερ σταρ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ