2013-06-19 20:57:04
Φωτογραφία για Συνελήφθη 50χρονος καλλιεργητής ναρκωτικών στην Αμαλιάδα
Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι, στον Άγιο Ιωάννη Ήλιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, ένας 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες αλλά και στοιχεία που προέκυψαν από την μεθοδική τους έρευνα, εντόπισαν σε αγροτεμάχιο του 50χρονου, πολύ κοντά στο σπίτι του, εκατόν σαράντα εννέα δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε.

Για την κάλυψη των δενδρυλλίων, ο δράστης είχε φυτέψει περιμετρικά αμπελώνα, αποτελεούμενο από τέσσερις συστάδες κλημάτων, μεγάλου μήκους, οι οποίες περιέβαλαν τη φυτεία δυσχεραίνοντας τον εντοπισμό της.

Για το πότισμα των φυτών, ο 50χρονος αντλούσε νερό από δημοτικό σύστημα ύδρευσης (πομώνα), το οποίο με λάστιχο ποτίσματος, μήκους πενήντα μέτρων περίπου, μετέφερε στη καλλιέργεια των ναρκωτικών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν μια συσκευασία κάνναβης συνολικού βάρους πέντε γραμμαρίων ενώ στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν ένα σκαλιστήρι και ένα μυστρί τα οποία χρησιμοποιούσε ως γεωργικά εργαλεία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΑ ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΙΑΚΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΑ ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΙΑΚΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ