2013-06-19 21:42:30
Φωτογραφία για Και επίσημα ΤΕΛΟΣ ο Μπουμσόνγκ: Δεν έχω θυμό
Σαν φίλος και με ψηλά το κεφάλι αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ μιλώντας λίγο μετά το επίσημο "διαζύγιο" με το τριφύλλι: "Δεν έχω θυμό, θα παραμείνω οπαδός του Παναθηναϊκού". Ποιοι είναι οι επόμενοι που θα ακολουθήσουν το δρόμο του Γάλλου αμυντικού.

"Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο και είμαι λίγο στεναχωρημένος που φεύγω από έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Όμως αυτή είναι η ζωή. Και είμαι πολύ περήφανος που αγωνίστηκα για ένα κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός. Πολύ περήφανος, ακόμα και αν αγωνίστηκα για τον Παναθηναϊκό σε πολύ δύσκολες εποχές. Όμως δεν το μετανιώνω. Είμαι πολύ περήφανος.

Όμως ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έπρεπε να σπάσουμε το συμβόλαιο, γιατί ο σύλλογος μπαίνει σε έναν νέο κύκλο. Δεν έχω θυμό, είναι κάτι που ήταν προφανές, γιατί το μπάτζετ του Παναθηναϊκού είναι πολύ σφικτό και έπρεπε να έρθουμε σε συμφωνία. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την στήριξη τους. Πραγματικά τους ευχαριστώ, όπως και την διοίκηση του Παναθηναϊκού, το νέο τεχνικό επιτελείο και τους εύχομαι ότι καλύτερο. Θα παραμείνω οπαδός του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος. Γιατί όπως είπα και πιο πριν, είμαι περήφανος που φόρεσα αυτή τη φανέλα".
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ